Uzaklaştırma kararında icralık çocuk
İyi geceler öncelikle sorumu yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 3 sene önce şiddet yüzünden boşandığım eşim kızımla sorunsuz bir şekilde kişisel ilişki kurmaya devam ederken kızıma şiddet uyguladığını öğrendim kızımı göstermedim mahkeme yoluyla halledebileceğini aksi takdirde çocuğu kendisine teslim etmeyeceğimi ilettim ardından kızıma darp raporu alıp savcılığa başvurdum uzaklaştırma kararı aldım dün elime icra kağıdı geldi sormak istediğim açıkçası; uzaklaştırma kararı varken icra yoluyla kızımı benden alabilir mi? Yarın görüş günü yarın mı gelirler haftaya mı sistem nasıl ilerler? Uzaklaştırmayı hem kızım adına hemde kendi adıma aldım 6284 sayılı kanun kızımı korumak için ben vekalet altındayım uzaklaştırması olan bi insan nasıl icra yoluyla kızını görebilir bi anne olarak çocuğuna morartırcasına şiddet uygulayan bir babaya kızımı nasıl teslim ederim..
Cevap: Uzaklaştırma kararında icralık çocuk
Cevaplayacak kimse yok mu:((
Uzaklaştırma kararında icralık çocuk
İyi geceler öncelikle sorumu yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Farklı formda konu açtım cevap gelmeyince bu formda açma gereksinimi duydum🙏🏼 3 sene önce şiddet yüzünden boşandığım eşim kızımla sorunsuz bir şekilde kişisel ilişki kurmaya devam ederken kızıma şiddet uyguladığını öğrendim kızımı göstermedim mahkeme yoluyla halledebileceğini aksi takdirde çocuğu kendisine teslim etmeyeceğimi ilettim ardından kızıma darp raporu alıp savcılığa başvurdum uzaklaştırma kararı aldım dün elime icra kağıdı geldi sormak istediğim açıkçası; uzaklaştırma kararı varken icra yoluyla kızımı benden alabilir mi? Yarın görüş günü yarın mı gelirler haftaya mı sistem nasıl ilerler? Uzaklaştırmayı hem kızım adına hemde kendi adıma aldım 6284 sayılı kanun kızımı korumak için ben vekalet altındayım uzaklaştırması olan bi insan nasıl icra yoluyla kızını görebilir bi anne olarak çocuğuna morartırcasına şiddet uygulayan bir babaya kızımı nasıl teslim ederim..