-
twitter paylaşımı
arkadaşlar twitterda c.p paylaşımı yapılmış gözüküyorum soruşturmada mail adresi evet benim ama böyle paylaşımlar yapmadıgımı ve alakam olmadıgını izah ettim dava acılmış ,lakin dosya fotokopisini inceledigimizde ihbar edilen mail adresi ile sadece isim benzerligi oldugunu farkettik.10 gun sonra mahkememiz var ve bunu hakime söylemem gerekir mi?
-
Cevap: twitter paylaşımı
dosyada ip adresinden bahsedilmiyor mu sizin kullandığınız email ile dosyadaki farklı mı yani birbirine benzeyen adresler ama farklı mı yani biri com diğeri com.tr gibi mi
sadece isim benzerliği varsa size nasıl denk geldi? twitter türkiye ye şu mail adresi yasadışı paylaşım yapıyor dedi de bizim ülkede o adrese benzer adresleri kullananların ip lerini tespit edip operasyon mu yaptı? benim bildiğim sosyal medya kuruluşları yasadışı paylaşımlar olduğu zaman ip den yola çıkarak o ülkeye bildirirler ama işin içinde bir ip adresi olması lazım, twitter neye dayanarak ihbarı türkiye ye yaptı?
paylaşım yapıldığı andaki ip lokasyon zaman tarih bilgileri yok mu soruşturma dosyasında?
bilirkişi raporu yok mu cihazlarınız incelendi mi
avukat tuttunuz mu
-
Cevap: twitter paylaşımı
avukat tutun bence böyle konular küçük gözükse de baş agritir