Yimpas holding hakkinda..
almanyada yimpas holdinge ortak oldum.. bir süre sonra dolandirildigimi anladim.
almanyada yimpas hakkinda dava acildi.. dava kazanildi alman makamlarinca yimpas holdingin dolandirici ve sahtekar oldugu belgelendi.
ancak almanyada yimpas iflas bildirdigi icin ve mmal varligi olmadigi icin
hicbir sey alinamiyor.
türkiyede emsal dava olup olmadigini bilmiyorum.
bir avukat bana dava acilirsa kazancagimizi ancak davanin büyük bir holdinge acilmis olacagindan dolayi maliyetin yüksek olacagini
kalabalik girmemiz halinde bu maliyetin paylasilarak makul meblag olacagini söyledi.
avrupa yasalarinin avrupa birligi cercevesinde degerlendirilip degerlendirilmeyecegini bilmiyorum ancak.
aday bir ülkenin bu davayi dikkate alacagini düsünmekteyim. bu konuda bana bilgi verirseniz memnun olurum..
Re: Yimpas holding hakkinda..
Ya ArkadaŞlar İyİ GÜzel SÖylÜyorsunuz Da SonuÇ Olarak MaĞdur Bİr Kesİm Var Ve Çaresİzce Beklİyor. Bİz HukukÇu ArkaŞalardan Sadece Bu GÜnkÜ SonuÇ Olarak Ne Yapmamiz GerektİĞİnİ ÖĞrenmek İstİyorum.
Yanİ Dava AÇabİlİr Mİyİz. Dava AÇar İsek Kazanma Şansimiz Nedİr.
HÜkÜmetİn Bununla İlgİlİ Özel Bİr Yaptirimi Var Midir.vs..
Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm İyİ ÇaliŞmalar..
Re: Yimpas holding hakkinda..
Alıntı:
muztech rumuzlu üyeden alıntı
Ya ArkadaŞlar İyİ GÜzel SÖylÜyorsunuz Da SonuÇ Olarak MaĞdur Bİr Kesİm Var Ve Çaresİzce Beklİyor. Bİz HukukÇu ArkaŞalardan Sadece Bu GÜnkÜ SonuÇ Olarak Ne Yapmamiz GerektİĞİnİ ÖĞrenmek İstİyorum.
Yanİ Dava AÇabİlİr Mİyİz. Dava AÇar İsek Kazanma Şansimiz Nedİr.
HÜkÜmetİn Bununla İlgİlİ Özel Bİr Yaptirimi Var Midir.vs..
Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm İyİ ÇaliŞmalar..
Sayın muztech olayla ilgili dosya ve ilgili belgeler incelenmeden burdan ne kadar cevap verilse bile bu cevaplar yeterli olmayabilir. Burdan bir hukuki sorun hakkında kapsamlı olarak bilgi verebilmek için dosya ve ilgili olaylar baştan sona dikkatlice incelenip araştırılmalıdır. Bu da mümkün olmadığına göre bir avukata danışmanızda fayda vardır!
Saygılarımla...