Parasız insandan yüklü tazminat alınır mı?
eşimle 3 yıllık evliydik.karımın tutarsız ve sorumsuz davranışlarından dolayı vede çocuk olmadıgından dolayı bu evliligi bitirdik.ancak davayı ben açtım.benim maddi durumum iyi degil.ancak babamın hali vakti yerinde oldugundan dolayı benden yüklü nafaka ve tazminat istiyor.ben asgari ücretle onun yanında çalışmaktayım. ancak bütün işlerini ben takip ettigim için beni herkes onun işini benim yaptıgımı sanıyor.halbuki ben sadece 450 milyon maaş alıyorum ve sigortam var. bu işletmede şu anda kapalı ve ben işsizlik maaşı almaktayım.benim üzerimde evlenmeden önce babamın bana verdigi bir daire ve evlendikten sonra aldıgım bir motor var.2 ci mahkemede karşı tarafın avukatı benimde işadamı oldugumu kanıtlamaya çalışıyor.ve mahkeme ayrıca kredi kartlarımın oldugu bankaya yazı istedi.ama kredi kartlarımın bir dünya borcu var ve ödenmemiştir.ayrıca babamın işlerini ben takip ettigim için müşterisinden aldıgımız çek vardı ve karşılıgı çıkmadı. ben arkasını imza attıgım için ve savcılıga ben verdigim için bu olayıda onların şahitlerinden biri bildigi için bunuda bana koz olarak kullanacaklar.ama bu olayla ilgili fatura tabiki babam adına dır.benim zaten maliye kaydım yoktur.eşimde şu anda babasının yanında 700 ytl maaşla çalışmaktadır.ama sigortası yoktur.ama bunu bilen şahitlerim var.birde eşim evdeki eşyalarını benden habersiz götürdü ve giderken bana ait bazı şeyleride ve evdeki bir miktar paramıda kitli odayı açmak sureti ile götürdü.bende savcılıga başvurdum.karakolda ifadem alındı.onlarında ifadesi alınacak.ne yapmamı tavsiye edersiniz ve bu mahkemenin sonucu ne olabilir.yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim...