Gelinlik İçin Tüketici Hakları
Merhaba arkadaşlar,
Ben martın ortası gibi trabzonda bir gelinlik mağazasından sıfır bir gelinlik satın aldım. Bu gelinliği alırken 3800 TL + gelinliğin kol vb. dikimi + duvak dikimi + çiçek vs. gibi şeyleri karşılayacaklarını söylediler. 1 nisanda eşim provaya gitti atölyeye ve söylediğine göre gelinlik kirliymiş, giyilmiş gibi duruyormuş. Bizim mağaza da gördüğümüz o ışıl ışıl gelinlikten eser yokmuş. Ayrıyetten bize istediğimiz her modelde kol vs. dikeceğini söyleyen mağaza atölye yetkililerine hiçbir şey dememiş olsa ki atölye istediği hiçbir kol şekline yaparız dememiş. Tül atıp geçmenin derdindelermiş ve gelinliğin göğüs kısmına sadece bir tül dikicekler kol için tekrar randevu veriler. Haliyle bütün bunlar olduktan sonra eşimin morali baya bozuldu. Ben samsunda yaşıyorum ha diyince gidemiyorum o trabzonda yaşıyor. Şimdi ben totalde 1.000 TL kapora ve 500 TL ödeme yapmıştım oraya. Bize sözleşme felan vermediler de imza felanda atmadım. Sadece kartvizit gibi bir şey verdiler üzerinde randevu tarihi ve ödediğim para yazıyor.
Gelinliğin kirliliği konusuna gelince bize hep 20 gün aralıklarla randevu verdiler düğünümüze daha zaman var diye. Bu sırada başkalarına kiralayabilirler diye düşünüyorum açıkçası.
Şimdi Tüketici haklarına göre benim yasal olarak ne yapmam lazım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Şahsen ne eşimin ne benim bu gelinlikten yana bir hevesimiz kalmadı. Şuan parayı almayı düşünüyorum.
Bana bir çıkar yol gösterirseniz duacınız olurum. Şimdiden Yaptığınız her yorum için teşekkürler.
Cevap: Gelinlik İçin Tüketici Hakları
Bilgi verebilecek kimse yok mu? :/