Atandı, baslatilmadi ne yapacaz
Öncelikle herkese selamlar. Benim kayın biladerim son yapılan özürlü atamasiyla Ankara milli egitim müdürlüğü emrine atandı.Gerekli evraklarını teslim ettikten sonra güvenlik soruşturması başladı.yaklasik 2,5 ay bitti ve bugün sorduklarında ablalarindan biri 2007-2008 yılları arasında bir yıl civarı Turgut Özal üniversitesi Hastanesi'nde çalışmış SGK kaydı var bu yüzden bir komisyon kurulacak ordan çıkacak kararı bekleyeceksin iz denmiştir. Bu komisyonun ne zaman toplanacağı ne kadar sürede karar vereceği konusunda hiçbir fikrimiz yok. Çocuk zaten özürunden dolayı bunalımda psikolojisi bozuk ve bugünde bu kötü haberi aldı. Açıkçası benim aklım almıyor, 2007 yılında olan bir SGK kaydından dolayı bir kişinin hakkı bu şekilde gasp edilebilir mi. Bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaş varsa gerçekten bilgiye çok ihtiyacımız var. Şimdiden ilgilenenlere çok teşekkür ederim.
Cevap: Atandı, baslatilmadi ne yapacaz
Özürlü ataması için kişinin daha önce hiç çalışmamış olması mı gerekiyor?
Cevap: Atandı, baslatilmadi ne yapacaz
Hocam yazım hatası yapmış olabilirim, ancak kayınbirader in değil SGK da görünen ablasının , bu hastane sanırım eski f*to terör örgütüyle bağlantılı. Bu yüzden bizim k.biraderi baslatmadilar.Komisyona girecek oluşturulacak komisyon karar verecek demişler. Yani ablası 2007 de bu hastanede çalıştı diye bu cocugun önüne çıktı.Bu konu hakkında bilgi almak istedim