Cevap: Hesap bloke ticari için
Faturalar karşılığında ödediğiniz tutar düştükten sonra kalan miktar takipteki başlangıç borcunuz oluyor haliyle.
Ödeme tarihinde ödenmemiş borç için de faiz işlemeye devam eder, bunun yanında avukatlık ücreti, takip masraflarıyla borcunuzun kapatılmadığı her gün yükselerek devam etmesi normal.
İcra takibine bu kadar borcum yoktur, şu kadardır şeklinde itirazınız süresi içinde bildirmediyseniz, yapacak bir şey yok, ödemeniz gerekir.
Cevap: Hesap bloke ticari için
İtiraz süresinde dilekçe yazıp fatura fotokopilerini ve en son alınan hesap ekstrasını da sundum icra müdürlüğü pek senin çözümün böyle olmaz diyerek dilekçeyi kayda aldılar ardından dava açman gerekli dediler arzuhalciden dilekçe yazdır getir dedi gittim arzuhalciye orada ki adam da 2 tanr avukat çağırdı kendiside icra müdürlüğünden emekliymiş durumu anlattım ama bana verdikleri cevap şöyle oldu “senet üstünde teminat senedi yazmadığı sürece ne kadardan işleme koyulduysa ödemekle hükümlüsün dava açarsan kaybedersin “ dediler.
Bir diğer sormak istediğim ticari borcumdan dolayı bireysel hesabıma bloke konuldu bunu kaldırma şansım var mı