Kargonun teslim edilmemesi
Merhaba bilindik bir kargo firması bana gelmesi gereken kargomu teslim etmeyip birde benim adıma teslim edildi olarak yalan işlem yapmistir hiç birşekilde ürünü teslim almadım ve imza atmadım benim adıma teslim edildi olarak görünen bu kargo için yasal bir hakkım var mıdır dava edebilir miyim? Adıma imza atıp teslim edildi denilmektedir ama benim bilgim yok
Cevap: Kargonun teslim edilmemesi
Şubeye durumu söylediniz mi? Kuryeler kime verdiklerini hatırlarlar genelede. Size ulaşamadığı için en kısa sürede elinize geçmesi amacıyla komşunuza / arkadaşınız bırakmış olabilirler. Yani kötü olarak düşünmeden önce iyi tarafından düşünün. Eğer bu şekilde sonuç alamazsanız tabii ki ben teslim almadım diyerek hakkınızı aramanız gerek.
Merhaba Evet şube ile görüştüm biz size döneceğiz dediler daha sonra bölgeme bakan kurye beni aradı durumu anlattım ürünü teslim ettin mi bana dedim Hayır dedi peki neden ürünü teslim edilmiş olarak işaretledin dedim imza attın dedim belki ürün kaybolmuştur haklısınız diye bir yanıt aldım ürün yok nerede belli değil ben sizi arayacağım dedi ve kapadı
Benim benzer bir şey oldu geçenlerde, iki paket varmış birini kapıdaki görevliye teslim etmiş, diğeri yok. Arayıp bildirdik, ertesi gün geldi, izin istedi sizdeki gibi, bir iki gün sonra getirdi, teslim etti. Hem de bizde kapı görevlisi kendisi imza atmıştı aldım diye. Meğer paketi vermeyi unutunca akşam şubeye gitmiş, orada bir köşede kalmış. Umarım benzer bir durumdur ve en kısa zamanda elinize geçer.
Yarın öbür gün geri dönüş alamazsanız şubeye gidip resmi olarak kayıp bildirimi yapmak uygun olur diye düşünüyorum.
Aradım haber bekliyorum inşallah dediğiniz gibi olur ve kargomu bana getirirler olmadı şubeye gidip kayıp bildirimi yaparım dediğiniz gibi