Kredi Kartını İzinsiz ve Kötüye Kullanma - Acil hukuksal görüş rica ediyorum
Merhaba , 2013 yıllarında 14-15 yaşlarında iken çocukluk ve cahillik ile internet üzerinden dolaylı olarak bağzı eylemlerde bulunmuş oldum bu kredi kartını izinsiz ve kötüye kullanma suçuydu . O zamanlar açılan 10-12 adet dosyada karşı tarafların zararlarını tamamen ödedim bağzılarında takipsizlik kararı aldım . Saf bir çocuktum 14-15 yaşlarında . Adana da Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde suçu bilinçli ve taksirli olarak işlemediğime dair rapor verildi heyet tarafından . Daha sonrasında HAGB verildi . Ekim ayında 18 yaşında girdim , dosya 2013 tarihliydi . Geçen gün arayıp Emniyet ' e çağırdılar , herhangi bir bilgi vermediler . Adresim hala sabit. E-devlet üzerinden herhangi bir dava , dosya görememekteyim . Ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok , yarın emniyete gideceğim galiba savcılığa götürecekler ifade için . Herhangi bir görüşü olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum , uyap üzerinden sorgulayabilecek avukat abilerim var ise TC kimlik numaramı yollayabilirim . Gerçekten beni anlamanızı istiyorum şuan üniversite sınavına giriyorum TM öğrencisiyim 9 Eylül Hukuk Fakültesinde okumak istiyorum başarılı bir öğrenciyim ama yıllar sonra bir anda herşey bitmiş derken gelen bu stress elime kolumu bağlayıp beni çaresiz bırakıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun ...
Cevap: Kredi Kartını İzinsiz ve Kötüye Kullanma - Acil hukuksal görüş rica ediyorum
Görünüşe göre dava açılmamış. Savcılık soruşturması aşamasında. Umarım takipsizlik alırsınız.
Cevap: Kredi Kartını İzinsiz ve Kötüye Kullanma - Acil hukuksal görüş rica ediyorum
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Görünüşe göre dava açılmamış. Savcılık soruşturması aşamasında. Umarım takipsizlik alırsınız.
Çok teşekkür ederim görüşünüz için Hocam , 5-6 yıldır soruşturma neden sürmekte peki normal işleyiş mi sayılır yoksa garip bir durum mu var demektir . Umarım öyle olur hocam ...
Tamamen bambaşka bir olaydan olabilir mi bu konu ile alakasız?
Alıntı:
cemalgurler rumuzlu üyeden alıntı
Tamamen bambaşka bir olaydan olabilir mi bu konu ile alakasız?
Hiç bir bilgi verilmediğine göre bu büyük ihtimal, bu konuyla hiç ilgisi olmayan, örneğin yakınanın kendisi ile ilgili olmayan bir olay hakkında görüş / bilgi almak için dahi olabilir.