Yeraltının cezası altında yapılan bir beyan?
Merhaba, çözemediğim bir konu hakkında yardım bekliyorum.
Kısaca açıklama geçeyim. Facebook'ta kişisel profilim kapatıldı. Kişisel profilime bağlı Business Manager (işletme hesabı) hesabıma yeni yönetici atanmasını talep ettim. gerekli bilgi ve evrakları facebook'a ilettim kabul edildi, son olarak benden bir açıklama istediler.
Facebook'un gönderdiği mesaj: 'Verdiğiniz bilgilerin doğru ve doğruluğuna dair yeraltının cezası altında yapılan bir beyan'
Bu konuda benim nasıl bir cevap yazmam gerekir. Benim anladığım göndermiş olduğum bilgi ve belgelerin tamamının bana ait olduğu aksi takdirde tarafıma yapılacak cezai işlemleri şimdiden kabul ettiğimi bildiririm şeklinde.. Siz değerli forum arkadaşlarımızdan destek bekliyorum. Yeraltının cezası konusu nedir? internet ortamımı kast ediliyor. Herkese Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.
Cevap: Yeraltının cezası altında yapılan bir beyan?
Yeraltının cezası? o ne demek ilk defa duyuyorum. Sanırım otomatik tercüme neticesinde oluşan çeviri saçmalığı olmuş. Bir google çeviri ile deneyelim ingilizcesini anlarsa Türkçesini buluruz... Alla alaa modern hukukta yeraltı cezası mı olur :)
Söyledikleriniz yalansa cehennemin dibini boylayın demek gibi bişey olmuş ki hiç tahmin etmiyorum öyle olacağını :)
- - - Updated - - -
Tamhinimce olay şu; A statement made about the accuracy and accuracy of the information you provided under the penalty of perjury (underground değil perjury)... yani Türkçesi beyanlarınızın gerçek dışı olması halinde ceza uyarısından bahsediyor....
Cezai işlem uygulanması kapsamında verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu taahhüt eden bir açıklama istiyor facebook yönetimi.
ŞAKA: Facebook yalan söylerseniz sizi yeraltı madeninde köle olarak çalıştıracakmış, dilinize de biber sürecekmiş :)