657'e tabi Güvenlik Memuru
Herkese keyifli forumlar. Bir kurumda 657'e tabi kadrolu Koruma ve Güvenlik Memuru olarak görev yapmaktayım. Güvenlik kimlik kartımız olmadan bu görevi yapmamız mümkün değil. Merak ettiğim husus ise şu eğer herhangi bir sebepten ötürü benim güvenik kimlik kartım iptal olursa ne gibi bir sonuçla karşılaşırım? Şimdiden teşekkür ederim
Cevap: 657'e tabi Güvenlik Memuru
Doğal olarak işin gerektiğrdiği şartları sağlayamadığınızdan, artık o işi yaptırmzlar size
Sayın Erdoğan; öncelikle verdiğiniz kısa ve öz bilgi için teşekkür ederim. Yani memuriyet ile alakalı olumsuz bir durum olmayacağını belirtiyorsunuz. Daha net sormam gerekirse bizim kadrolarımız '' çakılı '' diye tabir edilen kadrolardan. Torpili olan adamını bulan tabiki çekip gidiyor memleketine. Benim kimsem olmadığı için böyle bir formule başvurmayı düşünüyorum. bir kaç yıl düz memurluktan sonra tayin istemek gibi bir düşüncem mevcut. Teşekkür eder keyifli forumlar dilerim
Gerçekten bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. Çok standart bir konu olmadığı için nereye nasıl soracağım konusunda da bilgi sahibi değilim.