ilk kez uyuşturucu yakalattım ceza yer miyim
İyi günler ben mühendislik öğrencisiyim son senem dün sabah ev arkadaşımla beraber içmek için esrar aldık ve sivil ekipler bizi durdurdu bende direk ellerimle verdim 1.76 gram esrar çıktı abiler sağolsun yardımcı oldular içici olduğumu söyledim idrar testinde arkadaşımın temiz çıktı bende esrar çıktı ama 1 ay önce içmiştim ifadeyide ona göre verdim nadiren içtiğimi bir daha yapmayacağımı pişman olduğumu söyledim aldığım kişiyi eşgal tespiti yaptım numarasını verdim nasıl aldığımı anlattım arkadaşımda ifadesinde beraber içmeye karar verdiğini parayı yarı yarıya verdiğimizi birlikte içeceğimizi söyledi devletin gönderdiği avukat hagb olacağını söyledi ama anlamadım çünkü tüm polisler ceza yatmayacağımızı ama benim idrarda çıktığı için aralıklarla tahlil vereceğimi söyledi sicil kaydımda temiz ama ben çok korkuyorum böyle birşey olduğunu bilmiyordum birdahada bulaşmayacagım lütfen yardım edin ne gibi bi hüküm gelir hakkımda şimdiden teşekkür ederim
Cevap: ilk kez uyuşturucu yakalattım ceza yer miyim
hakkınızda kamu davasının açılmasının ertelenmesi kararı verilecektir. denetimli serbestlik tedbiri kapsamında bir daha bu suça bulaşıp bulaşmayacağınıza bakılır.
Cevap: ilk kez uyuşturucu yakalattım ceza yer miyim
çok teşekkür ederim yanıtınız için peki sicilim bozulur mu özel sektör in alacağım sicil kaydında çıkar mı zaten bir daha asla bulaşmam allah korusun herhangi bir suçun yanından bile geçmem cahillik abi bilmiyordum böyle birşey olduğunu birde polis abilerde hiç zorluk çıkarmadık herşeyi söyledik diye leh’imize ifade yazdılar sağolsunlar hapis yatmaktan korkuyorum abi