Para Almadan Dolandırıcılık Olur Mu?
Öncelikle hepinize merhaba,şunu belirtmek istiyorum ilk önce, 15 yaşındayım,foruma yeni kayıt oldum.Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce bir uygulamadan,profilinde finansal destek yazan adama mesaj attım.Kendisi kadınlara cinsel fotoğraf karşılığı ücret gönderiyormuş,bende bir anlık hataya düşüp İnternet aracılığıyla bulduğum fotoğraflarla kendisine mesaj attım.Daha sonra ininal barkod numaramı attım,herhangi bir ücret göndermeden bana seni savcılığa şikayet edeceğim dedi.Bende kendisine adeta yalvardım,savcılığa şikayet etme kendi aramızda çözelim dedim.Sevgilimin olup olmadığını sordu bende var dedim,bana sevgilimin iç çamaşırlarını çalmamı ve kendisine göndermemi söyledi ben tabi ki reddettim.Bana küfür edip benim evime geleceğini ve beni savcılığa vereceğini söyledi.Yaklaşık 1 ay oldu ve ben doğru düzgün uyku uyuyamadım,beni korkutmak için mi seni savcılığa vereceğim dedi, verse bana ettiği küfür,hakaret ve sevgilimin iç çamaşırları istediği göz önünde bulundurulur mu? Hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden...
Cevap: Para Almadan Dolandırıcılık Olur Mu?
Bu mesajlar duruyor mu?
Burada başı belada olan, korkması gereken siz değilsiniz, karşınızdaki benim düşünceme göre.
Dolandırıcılık basit bir suçtur. Ama bir çocuktan böyle bir şeyler talep etmek çok ciddi bir suçtur.
Bu durumu ailenizle paylaşmanızı öneririm.
Cevap: Para Almadan Dolandırıcılık Olur Mu?
Mesajlar durmuyor ekran görüntüleri duruyor o an korktuğum için uygulamayı direkt cihazımdan sildim.