Maaşımı harcırah olarak gösteriyorlar
Öncelikle selam.lojistik firmasında agir vasıta tır şoförü olarak çalışmaktayım.sirketim maaşımın büyük bir kısmını harcırah olarak gösteriyor.hesabıma yatan paranın fazla kısmını harcırah olarak gösterip ssk primini düşük yatırıyor.işim uzun veya uluslararası değil.günlük olarak istanbula ürünü boşaltıp tekirdağ a geri dönüyoruz.yolda herhangi bir harcama yapmıyoruz.işyerinden ayrılmayı düşünüyorum.ayrıldıktan sonra şirketin maaşımı harcırah olarak gösterdiğini nasıl ispatlarım.aslında onların bana harcırah olarak verdikleri parayı belgelemek zorunda değiller mi.bjr ayrıntı daha önceleri ssk mı gerçek biliyorlardı maaş artı prim olarak.fakat aynı maaşı aynı şekilde hesabıma yatırıyor ve dediğim gibi harcırah gösterip gelecegimden çalıyor.izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız sevinirim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap: Maaşımı harcırah olarak gösteriyorlar
Benim sorum hakkında bilgisi olan biri yokmu.neden bun konuda bir türlü net bir cevaba ulaşamıyorum.2 avukata gittim tam bir açıklama yapamadılar.buraya yazdım kimse cevap veremiyor.oysa benim gibi 1000 lerce şoför var haksızlığa uğrayan.lütfen bilgi sahibi olan kişilerden bilgi alabilirmiyim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi