çekimi ödeyemedim hapis cezası alırmıyım
45 bin liralık çekimi ödeyemedim alacaklı avukata verdi ve mahkemeye çıktık mahkemede battığımı ve 100 bin liralık alacağım olduğunu ve çekimi ödeyemediğimi dükkanımı kapattığımı elimde hiçbirşey kalmadığını ama ödeyeceğimi söyledim hakim 45 bin lira adli para cezası verdi itiraz ettim sonucu bekliyorum durumum çok kötü hayatımda ilk defa çekim vuruldu hiçbirşeyim kalmadı ödeme durumum şuan için yok sonuç neolur hapis cezası alırmıyım
Cevap: çekimi ödeyemedim hapis cezası alırmıyım
itirazın rededildikten sonra adrese evrak gelecek 10 gün içinde ödeme emri ödenmediği takdirde adli para cezası hapse çevrilir 100 tl den hesaplansa 450 gün hapis Açık ceza evinde yatarsın. genel af konuşuluyor seçimden sonra eğer çıkarsa yırtarsın. geçmiş olsun
Mahkeme kararında para cezasından nasıl kurtulabileceğiniz ve ödememeniz halinde sonuçları yazılmıştır.
Af beklentilerine göre hareket etmeyin.
Alacaklı ile anlaşıp ödemeye başlamanız ve alacaklının şikayetini geri alması sizin için en iyi yol olacaktır.
Alıntı:
Selçuk Yuva rumuzlu üyeden alıntı
itirazın rededildikten sonra adrese evrak gelecek 10 gün içinde ödeme emri ödenmediği takdirde adli para cezası hapse çevrilir 100 tl den hesaplansa 450 gün hapis Açık ceza evinde yatarsın. genel af konuşuluyor seçimden sonra eğer çıkarsa yırtarsın. geçmiş olsun
gerekceli kararim yazilmis bolge mahkemesinde edevlette gozukuyor ama evrak gelmedi 1 ay kadar oldu eger yarin gelmis olsa 10 gun sure veriyorlar demissin adli parayi odemem imkansiz 10 gun sonra icerimi girerim hemen.karsi tarafla anlasmam imkansiz gibi.adli parayi taksit yapabilirmiyim
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı:
Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı
Mahkeme kararında para cezasından nasıl kurtulabileceğiniz ve ödememeniz halinde sonuçları yazılmıştır.
Af beklentilerine göre hareket etmeyin.
Alacaklı ile anlaşıp ödemeye başlamanız ve alacaklının şikayetini geri alması sizin için en iyi yol olacaktır.
alacakli bende hala para oldugunu dusunuuor ama ben bittim oyuzden anlasmam imkansiz baska yapacagim birsey yokmu adli para cezasini taksite nasil kac kac boldurebilirim en kotusunu dusunuyorum sigortasiz ise girdim iceri girersem herseyim biter
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi