Merhaba sonuçlanan nafaka davasına karşı istinaf başvurusunun reddedilmesi halinde temyize gitme hakkımız var mı?teşekkürler
Printable View
Merhaba sonuçlanan nafaka davasına karşı istinaf başvurusunun reddedilmesi halinde temyize gitme hakkımız var mı?teşekkürler
Merhaba,
Talebinizin kaç para olduğuna bağlı, ayrıca İstinafın kararında son kısmında gideceğiniz hukuki yolun yazmış olması gerekir.
Bağlanan nafaka tutarı 1 çocuk ve eski eş için aylık 900 tl istinaf başvurularında aylık tutar mı yıllık tutar mı hesaplanıyor bilemiyorum mahkeme dün sonuçlandı gerekceli karar henüz verilmedi gerekceli kararin yazılıp verilmesi için dilekçe yazacağız bir an önce istinaf başvurusu yapmamız gerekiyor aslında gerekceli kararı beklemeden tutum istinaf dilekçesi se verilebilir ancak araştırma yaptığımda tutum istinaf dilekcelerinde hukuka ayriki yasaya aykırı gibi terimlerin olması direk istinafin reddine sebeb oluyormuş peki gerekçeli karar olmada nasıl açıkça yazıcaz istinaf etme sebebimizi hangi gerekçeye dayandiricaz 2700 tl maaşa karşı bağlanan 900 tl nafakanin itirazını