İnternet Firmasının İlgisizliği ve Mağdur Bırakması
Merhabalar önce;
Yaşadığım bir problem var Dsmart internet abonesiyim 2 yıllık taahütnamem var ve 9uncu ayındayım şuanda. Fakat 2019 Ocak 9 tarihinden itibaren internetimde yaşadığım hız probleminden ötürü yaklaşık 6 defa teknik destek ekibiyle iletişime geçtim ve karşılığında sadece işleminizi ileticez ilgili birime tarafınıza dönüş sağlanacaktır diye bilgi verildi. Karşılığında müşteri hizmetleri tekrar arayıp sorun giderildimi diye bilgi alıyorlar ama halen çözülmediğini söylüyorum. Dsmart şubesindeki yetkili (şube müdürü) duyduğum bir durum var o konuyla ilgili asıl olarak görüşlerinizi bilginizi almak istedim.
Btk ya şikayet ettiğiniz takdirde 48 saat içerisinde çözüm sağlamak zorundalar. Eğer sağlamadıkları zaman taahüt bozma hakkı doğar tüketiciyi mağdur bırakmasından dolayı süreç 1 hafta olmuş çünkü dedi. Böyle birşey varmı yani eğer varsa firmadan memnun değildim zaten çözüm bulunamazsa hangi yere başvurmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım. bu konudaki Hukuki yasal haklarımız nelerdir mağduriyet konusunda.