Türk Telekom yüzünden İşletmemin bodrum katını su bastı!!!
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum eğer yanlışsa şimdiden özür dilerim.
son bir haftadır balıkesir de yoğun bir yağış vardı. Sahibi olduğum Pozitif Çocuk Kulübünün bulunduğu muhitte Türk telekom un altyapı çalışması yapılmış ve bodrum katının üstünden bir direk dikilmiş . Fakat direğin dibi kaldırım taşları ile rastgele kapatılmış ne bir çimento ne bir beton hiç bir şey yapılmamış burdan sızan yağmur suyu depoma dolmuş ve malzemelerimi harap etmiş. TT neti arayıp durumu bildirdim yetkililer geldi baktılar ve bizden kaynaklı değil deyip geri gittiler. derdim sadece açtıkları yere beton atmalarıydı artık her türlü hukuki hakkımı aramak istiyorum ne yapmam gerekir akıl verebilecek biri olursa çok sevinirim.
Cevap: Türk Telekom yüzünden İşletmemin bodrum katını su bastı!!!
ben olsam hemen Sulh Hukuk Mahkemesinden delil tespiti isterdim. aciliyet var ve zararın gerçek boyutunun belirlenmesi için en kestirme yol bu
Alıntı:
ufuklaw rumuzlu üyeden alıntı
ben olsam hemen Sulh Hukuk Mahkemesinden delil tespiti isterdim. aciliyet var ve zararın gerçek boyutunun belirlenmesi için en kestirme yol bu
Evet, bende olsam aynısını yapardım. Yani zararı kim verdiyse onun aleyhine delil tespit davası açardım.
Şayet hukuki bilginiz yoksa bir avukat yardımıyla yapmanızı öneririm.
Çok Teşşekkür ederim yardımınız için dediğiniz gibi yapıcam o zaman.