merhaba
ilçe içerisinde telekom sabit hat için nakil yaptım. nakil 8 ay sonra gerçekleşebildi. faturama bir nakil ücreti yansıtıldığını gördüm. bu yasal mı ? yoksa kendilerince istedikleri bir ücret mi ? bu ücretin iadesi için neler yapabilirim ?
Printable View
merhaba
ilçe içerisinde telekom sabit hat için nakil yaptım. nakil 8 ay sonra gerçekleşebildi. faturama bir nakil ücreti yansıtıldığını gördüm. bu yasal mı ? yoksa kendilerince istedikleri bir ücret mi ? bu ücretin iadesi için neler yapabilirim ?
Abonelik sözleşmenizde nakil durumundaki ücret konusunda ne yazıyor?
Kanımca abonelik sözleşmenizde nakil durumunda ücret alınacağı yazıyordur.
Kredi kartı aidatının alınmadığı konusundaki bilginiz yanlış. Sadece her bankanın bir adet aidatsız kredi kartı çeşidi çıkartma mecburiyeti var. Normal kredi kartlarının aidatı var.
Nakil işlemi bir "iş". Saha ekipleri çıkıyor, teknisyen bağlantıları yapıyor, mühendis tanımlamaları yapıyor, muhasebeden evrak işleri var. Tüm bunların ücretsiz olması mantığıma uygun gelmiyor.
Eğer sözleşme yapmamış olsaydınız sundukları hizmet için de fatura talep edemezlerdi. Abonelik sözleşmeniz yok ise hiçbir şekilde para vermek ile yükümlü değilsiniz. Siz sözleşmenin kopyasını saklamamış olabilirsiniz.
Bilgilendirme:
MADDE 5 – (1) Satıcı veya sağlayıcı, sunulan mal veya hizmete ilişkin olarak tüketici ile bir abonelik sözleşmesi kurmak zorundadır. Yazılı veya mesafeli olarak kurulan abonelik sözleşmelerinin bir örneğinin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile tüketiciye verilmesi zorunludur.
Bilgilendirme:
e) Kalıcı veri saklayıcısı: Tüketicinin kendisine gönderilen bilgiyi, bu bilginin amacına uygun olarak makul bir süre incelemesine elverecek şekilde kaydedilmesini ve değiştirilmeden kopyalanmasını sağlayan ve bu bilgiye aynen ulaşılmasına imkân veren kısa mesaj, elektronik posta, internet, CD, DVD, hafıza kartı ve benzeri her türlü araç veya ortamı,