MSN şifresinin çalınması - küfür ve İP numaraları
her şeyden önce böle bir site yaptığınız sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.. uzatmadan benim olayım şudur:
İkamet ettiğim eve polis geldi savcılık kaleminde ifade vereceksiniz dedi olay nedir bilmiyorum merakla gittik. Savcılık kaleminde memurlarla konuştuk iki tane msn adresi sölediler bunu tanıyomusun şunu tanıyomusun tanımadığım adresler her ikiside konu başlığındanda anlaşılacağı gibi biri birinin msn adresini kırmış ve küfür etmiş telekomun ve microsoftun yaptığı araştırma inceleme takip neticesinde evimdeki bilgisayar ve telefon numarama ulaşmışlar fakat gelen dilekçede araştırmada birden fazla ip numarası bulmuşlar savcılık kalemindeki görevli memurlar ip numaramı öğrenmem için telekoma gitmemi sölediler telekom ip numaramın olmadığı eğer istersem aylık 3 ytl üçretinin olduğunu söledi ip numaramı öğrenip savcılığa gittim savcılıktaki dilekçe ile benim getirdiğim ip numaraları örtüşmedi. Savcılıkta bu kişileri tanımıyorum şeklinde ifademi verdim sonuçunu bekliyorum.
İfade verdikten sonra gerek internette gerekse çevremde yaptığım araştırmalardan sonra biri yada birilerinin pc me girebilecekleri ip mi kullanabileklerini öğrendim. Savcılığa şifreyi çalan , küfreden ve benim ip mi kullanan kişi hakkında davacı ve şikayetçiyim diye dilekçe vermem gerekiyomuş.Nasıl bi dilekçe yazmalıyım ? dilekçeyi nereye vermeliyim ikamet ettiğim yerin savcılığınamı yoksa bana dava açılan yerin savcılığınamı göndermem gerekiyo suçsuz olduğumu olayla bi ilişkim olmadığını nasıl nasıl ispatlaya bilirim. nasıl bi dilekçe yazmalıyım konusunda yardımlarınızı bekliyorum gerçekten şimdiye savcılığa hiç dilekçe yazılmadımm nasıl yazılır ne yapılır bilmiyorum . bende merakla sonucu bekliyorum.. göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim
Re: MSN şifresinin çalınması ,küfür ve ip numaraları
Merhaba benım bı sorum olacak,gecenlerde arkadasımın msn adresi calındı ve bu kısı benle arkadasım gıbı konuştu,arkadasın ıp numarasını almış,arkadasım olmadıgını gec farkettım,acaba benımde ıp numaramı almış olabılır mi,almışsa ne yapmalıyım,bu konuda bilgi istıyorum.
Alıntı:
onur bozkrut rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba benım bı sorum olacak,gecenlerde arkadasımın msn adresi calındı ve bu kısı benle arkadasım gıbı konuştu,arkadasın ıp numarasını almış,arkadasım olmadıgını gec farkettım,acaba benımde ıp numaramı almış olabılır mi,almışsa ne yapmalıyım,bu konuda bilgi istıyorum.
Sana bir dosya transferi yaptı mı, eğer yaptıysa ip numaranı almış olması mümkün ancak bunun dışında yapamaz.
Alıntı:
javier21 rumuzlu üyeden alıntı
Sana bir dosya transferi yaptı mı, eğer yaptıysa ip numaranı almış olması mümkün ancak bunun dışında yapamaz.
yapabilir.hatta konuşmuş olmasına bile gerek yok, sadece listesinde olması yeterli ,ayrıca listesinde olmasa bile bazı yöntemlerle karşı tarafa onaylama mesajı gitmeden istenilen kişiyi msn e eklemek mümkündür;)
Not: tecrübeyle sabittir.