2.el araçlarda kilometre düşürme
Merhabalar 16 Nisan 2018 de Renault Fluence marka araba alıp 02 Mayıs 2018 de sattım .Sattığım adam arabayı servise götürmüş ve araba 153 bin km’de servise gitmiş araba 2017 yılında 98 bin km’de muayene girmiş.Adam dava açacağını söyledi .Ben aldığımda araba 104 bin’deydi adam arabasına fahiş bi fiyat çekti ya arabayı al yada seni dava edeceğim diye ,benim noter sözleşmeleri var Elimde bende olmadığı ispatlıyorum .Ne yapmam gerekir bu durumda lütfen yardımcı olabilir misiniz
Cevap: 2.el araçlarda kilometre düşürme
2017 yılında 98 binde,
2018 başında siz aldığınızda 104 binde,
2018 sonunda sattığınız adam servise götürdüğünde 153 binde.
Burada sorun nerede anlamadım.
"Sattığım adam arabayı servise götürmüş ve araba 153 bin km’de servise girmiş" derken, eski bir tarihte mi bu kilometre ile girmiş?
Cevap: 2.el araçlarda kilometre düşürme
16 nisan da arabayı aldım 105 bin km'de 2 mayıs da sattım sattığım adam servise götürmüş ve araç 153 bin kmden serviste bakıma girmiş araç şu anda 112 bindeymiş.2017 de ise 98 bin km'de bakıma girmiş benden önceki sahipleri arabanın kilometresini düşürmüş.benim elimde ise alddığım ve sattığım noter satış sözleşmeleri ve muayene sorgulaması var bende kilometre düşürme olmadı diye.adam dava açacakmış sonucu ne olur ben ne yapmam gerekiyor