Bakırköy İş Mahkemeleri Yoğunluk
Merhaba,
Bakırköy'de 32 iş mahkemesi var ama hakimler hiç bir iş yapmıyor gibi. Yan gel yat modundalar.
Ben davayı bu Eylül de açtım , Aralık'ta duruşma oldu sevindim ama hakim daha dosyayı incelememiş bile. Ben incelemedim dosyayı yeni atandım davaya diye , 2 ay sonraya duruşma günü verdi.
Bakırköy adliyesndeki iş mahkemeleri TR nin en kötüleri diye duydum. Bu doğru mudur. Kaç celsede ve ne kadar sürer bu dava Bakırköy mahkemesinde.
Bakırköyü bilen avukatlar yazsın lütfen, sizin iş davanız bu cehennem mahkemelerinde ne kadar sürdü?
Cevap: Bakırköy İş Mahkemeleri Yoğunluk
Bu sorunuza daha önce açtığınız konuda yanıt verilmişti.
https://www.hukuki.net/showthread.php...323#post625323
Burada daha özel sordum, BAKIRKÖY iş mahkemesi yoğunluk tecrübesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Örneğn 2017 yılında Bakırköy iş mahkemesinde dava açtım şu kadar sürdü.. Bu şekil bir cevap gelebilir belki.
Alıntı:
ozziem rumuzlu üyeden alıntı
Burada daha özel sordum, BAKIRKÖY iş mahkemesi yoğunluk tecrübesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Örneğn 2017 yılında Bakırköy iş mahkemesinde dava açtım şu kadar sürdü.. Bu şekil bir cevap gelebilir belki.
Bakırköydeki 32 iş mahkemesinden kaçıncısına özel sorduğunuzu belirtmemişsiniz.
Aynı gün aynı durumdaki dört kişi için dava açtık, numara olarak farklı mahkemelere düştü.
Şu anda içlerinden biri en hızlı ilerleyen diğerinin 9 ay önceki durumuna gelemedi.
Hatta dört mahkemede aynı bilirkişi olduğu halde raporlarda bile farklılık var.
Alıntı:
Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı
Aynı gün aynı durumdaki dört kişi için dava açtık, numara olarak farklı mahkemelere düştü.
Şu anda içlerinden biri en hızlı ilerleyen diğerinin 9 ay önceki durumuna gelemedi.
Hatta dört mahkemede aynı bilirkişi olduğu halde raporlarda bile farklılık var.
16. iş mahkemesi benimkisi. Anladım cevabınız için sağolun. Celseler arasında 2 ay oldu benim.