Yöneticiye gönderilen ihtara cevap ortada kaldı
Merhaba
Yöneticiye bir ihtar gönderdim, o da bana ihtar göndermiş, ben tekrar ona ihtara cevap gönderdim. Buraya kadar herşey normal.
Yönetici ihtara cevabı teslim almış ama zarfı ucundan açıp içine bakmış, zarfın üzerinde kendi adını ve adresini karalamış ve apartmana bırakmış, kendisi de apartmanda oturuyor. Adının yanına "yönetici" yazmadım diye üstüne mi almadı acaba diye düşündüm. Zarfın üzerine benim adımın üst kısmına "kime" şeklinde bir ifade yazmış.
Ne yapacağımı şaşırdım. İhtara cevabı teslim almış görünüyor ancak ihtara cevap ortada kalmış (kabul mü etmemiş).
Tekrar göndermem gerekir mi? Yoksa "almış bana ne" dersem ileride bir durum olduğunda ihtara cevabı almadım der mi?
Cevap: Yöneticiye gönderilen ihtara cevap ortada kaldı
İhtarı noter kanalıyla mı göndermiştiniz?
İhtar dediğiniz yazının bahse konu ile ilgili bir ihtar olduğunu sadece siz biliyorsunuz yani, içeriğinin ne olduğunu ıspatlayabileceğiniz bir belge yok elinizde. Ben olsam ben de hiç umursamazdım o tarz bir ihtarı.
Muhtemelen bina genelini ilgilendiren bir konu olduğu için bu yönde bir yazı geldiğini tüm kat maliklerinin bilmesi gerektiğinden ilan panosunda paylaşmıştır.
İlan panosundan paylaşmamış. Girişe bırakmış zarfı.
Zarfı tam olarak açmamış, biraz açmış, içine bakmış, büyük ihtimalle de okumamış.
O da bana PTT kanalı ile göndermişti ihtarı, ben de ona PTT kanalı ile gönderdim ihtara cevabımı.
Bu durumda onun da bana gönderdiği ihtarı ispatlama durumu olamaz.
Yani umursamadı diyorsunuz.
Tekrar göndermek faydasız mı olacak?
İhtar konusu her ne ise, kapalı bir zarf içinde ,içeriğini sizden başka kimsenin bilemeyeceği bir yazıyı aynı şekilde gönderecekseniz, boşa gönderi masrafaı yapmayın bari.