Twitterda banka twitindeki linke tıkladım hesabım boşaltıldı
Normalde bu tür konularda çok dikkatliyimdir ama o gece boş bulundum tıkladım şifremi girdim baktım daha fazla bilgi istiyor hemen farkettim olayı gerçek banka hesabından giriş yaptım hesabım boşaltılmıştı..müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verdim.o hesabımı kapattım.sabahta önce bankaya uğrayıp genel müdürlüğe dilekçe yazdım sonra da cumhuriyet başsavcılığına gittim şikayet ettim..
Bu tür dolandırıcılıkta daha bsşka bir şey yapmam gerekir mi?yaptıklarım olumlu sonuclanır mı?yardımınızı rica ederim..
Teşekkürler.
Cevap: Twitterda banka twitindeki linke tıkladım hesabım boşaltıldı
Kimsenin fikri yok mu bu konuda?
Gerekenleri yapmış gibi görünüyorsunuz. Şahsen benim aklıma başka bir şey gelmedi. Belki bir de bu bilgisayarı kullanmayın ya da girdiğiniz linki saklayın diye ek yapabilirim. Küçük bir ihtimal de olsa, belki buradaki adresler bir ipucu olabilir.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Gerekenleri yapmış gibi görünüyorsunuz. Şahsen benim aklıma başka bir şey gelmedi. Belki bir de bu bilgisayarı kullanmayın ya da girdiğiniz linki saklayın diye ek yapabilirim. Küçük bir ihtimal de olsa, belki buradaki adresler bir ipucu olabilir.
Teşekkürler..bugün banka aradı tekrar talimat vermem istendi verdim.suç duyurusunda bulunun dedi zaten bulundum dedim.beklemedeyim.umarım kısa sürede hallolur.
Hala nasıl tıkladım diye şaşırıyorum.demekki herkesin başına gelebilir.daha dikkatli olmak lazım.