CİMER üzerinden ihbar ettim şimdi ne olacak?
Kardeşimin matematik öğretmeni sınıftan tahta kalemi istemiş,tahta kalemi getirmezseniz yazı yazdırmam yanlış yazarsanız da umursamam demiş.Bende bu konuya çok sinirlendim öğretmenin giderini öğrenciden istemesi büyük küstahlık mazotunu da biz verelim vs yazdım yolladım CİMER'e.Bugün de şikayet eden kişinin ailesini mahkeme çağırıcak demiş (göz korkutma büyük ihtimal ismim falan gizli isterse bulabilir tabi).Ben uğraşacağını düşünmüyorum annem ve babam gidip konuşsa iş çözülür.Öğretmen veli şikayeti diye hararetlendi bence.Dava açsa aleyhime birşey olma durumu varmı? Yoksa olay büyümeden annem ve babam gidip olayı kapatsınlar mı? Kağıt okula ulaşmış zaten şikayeti geri çekebilirmiyim?
Cevap: CİMER üzerinden ihbar ettim şimdi ne olacak?
Bence konuyu artık yetkili birimlerin neticelendirmesini bekleyin, öğretmen sizi yiyecek değil, idari makamlar konuya açıklık getirip çözümlesin, eğitim öğretim ekipmanları öğrenciden mi yoksa devletten mi temin edilir hem veliler hem eğitmenlerce anlaşılsın.
Cevap: CİMER üzerinden ihbar ettim şimdi ne olacak?
Kağıt okul müdürüne gelmiş uyarıyı o yapmış diye biliyorum yetkili birimler vs o kadar yükseldiğini düşünmüyorum.