Tehdit Ediliyorum Ne Yapmalıyım?
2017 yılı içerisin de eski kız arkadaşımla aynı evi paylaşıp birlikte yaşıyordum. Maddi sorunlar yaşayınca. Bir arkadaşından rica ettik ve bize bir miktar para verdi. 2018yılı başında ilişkimiz sona erdi. Ben 1.100TL civarı bir ödeme yaptım(tehdit ediliyordum başka bir şahıs tarafından) . Ancak aylardır değişik kişiler tarafından sürekli tehdit mesajları ve tehdit telefonları alıyorum. En son kendisini mafya olarak tanıtan bir şahıs tarafından her gün taciz telefonları almaktayım. Beni bu şehir de gezdirmeyeceğini. Nede başka bir şehirde gezdirmeyeceğini kendisinin çok büyük bir adam olduğunu ve yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söylemekte buraya yazamadığım bir sürü mesaj ve telefon konuşma esnasında ses kayıtları mevcut. Beni parayı bulmak için illegal yollardan paraya kazanmaya zorluyor. Sağlığım acısından daha iyi olacağını beyan ediyor. Arkadaşlarımın yanına giderek beni soruyor durumu onlara anlatıyor. 21 Yaşında hayatın başında bir gencim. Gözümü karartıp hodri meydan mı demeliyim ailemi sevdiklerimi hayallerimi arkada bırakıp. yoksa ne yapmalıyım çok acil olarak yardımınıza ve bilgi tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.
Cevap: Tehdit Ediliyorum Ne Yapmalıyım?
Bilgileriniz ve tecrübeleriniz doğrultusunda hareket edeceğim lütfen konuyu gören yazarsa çok sevinirim zor bir durumdayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gidiyomu35 olarak Üyeliğim sebebsiz yere yönetici tarafından engellenmiş. Şaka yaptım sakın yapma dediğim gönderilerimi silip @northss bana yazdıkları da silinmiş. suçu sanki azmettirmişim gibi gösterilmeye çalışılmış. Silecekseniz bütün yaptığım yorumları silin. Bu hukukça doğru değil.
Vakit kaybetmeksizin savcılığa şikayette bulununuz. Konuya ilişkin "Tehdit", "Şantaj" ve "Savcılığa Şikayet" başlıklı makaleleri inceleyebilirsiniz.
Dost. Ben sana şaka yaptım. Meşru müdafa uygularım hapis yatmam kurtulurum diye zannetme sakın. Adam yumrukla geliyorsa bıçaklar öldürürsen müebbet hapis versin. Silahla geliyorsa ateş etmeden ateş edemezsin. Meşru müdafa yaptığını sananların çoğu hapishanede. Sakın öldürme girişimin bulunmasın yoksa çok keşke dersin. Tehtid suçundan polise git eğer ölüm tehtidi alıyorsan. Tek başına hareket etme.
Hocam biliyorum şaka yaptığınızı sıkıntı yok ben savcılığa suç duyurusunda bulundum durumla ilgili gelişmeleri bekliyoruz karşı tarafta biraz kuzuya bağlama aşamasında bakalım hayırlısı
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi