Kargoyu Teslim Almazsam Ne Olur?
Merhaba arkadaşlar. Ben instagram'da my dükkan'dan birkaç gün önce ürün aldım. Kapıda ödemeli olarak yolladılar. Dün dağıtıma çıktı ancak evime getirmediler, getirmedikleri gibi kargo şirketi beni aramadı bile. Bugün ise dağıtıma çıkmamış ve şubede bekliyor. Bebeğim var ve şube bana baya uzak. Mng kargoyu arıyorum cevap vermiyorlar, müşteri temsilcisi biz size dönüş yapıcaz dedi yapan yok. Şikayet var sitesine yazdım şikayetim umursanmadı. My dükkana whatsapp'tan yazdım beni başka numaraya yönlendirdi ve yönlendirdikleri kişi mesajlarıma cevap vermiyor. Bu olaylar olurken de my dükkan'ın ürünlerin fotoğraflarına photoshop yaptığını, gelen ürünün fotoğrafla alakası olmadığını, bedeni olmayınca da beden yerini kesip alakasız bedende ürün yolladıklarını okudum. Bu konuda bir sürü şikayet var. Açıkçası ürünü almaktan vazgeçtim. Sipariş verirken otomatik bir mesaj atmışlardı eğer ürün teslim alınmazsa gidiş-dönüş kargo parası faturası yollanacak diye. Bunun aslı astarı var mıdır? Ben firmaya da mng'ye de yüz kez yazdım çünkü.
Cevap: Kargoyu Teslim Almazsam Ne Olur?
Sizin zaten (mesafeli alışveriş sınıfına girdiğinden) cayma hakkınız var. Kargodan ürünü hiç almazsanız, caymış sayılacağınıaz göre, hukuken sizden kargo parasını almasının bir yolu aklıma gelmiyor.
Cevap: Kargoyu Teslim Almazsam Ne Olur?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Sizin zaten (mesafeli alışveriş sınıfına girdiğinden) cayma hakkınız var. Kargodan ürünü hiç almazsanız, caymış sayılacağınıaz göre, hukuken sizden kargo parasını almasının bir yolu aklıma gelmiyor.
bir de ürünü alan biriyle görüştüm ve fotoğraf attı onların çektiği fotoğrafla alakası yok. ben de almak istemiyorum ürünü ama başım derde girer diye korkuyorum