Telefon ile aynı numarayı 2 kere yanlış yere aramak ?

Merhabalar.
Başımdan yakın zamanda böyle bir olay geçti.
Telefonumu bir arkadaş ile takas etmiştim ve farklı sebepten dolayı geri almak zorunda kaldım yani takas bozuldu ve telefonları sıfırladığımız için bütün ayarlar alt üst oldu. 
Annemi aramak için rehberden arama yaptığımda karşıma bir kız çıktı bende alo anne diye cevap verdim ve karşımdaki farklı biri olduğunu anlayınca özür dilerim yanlış oldu sanırım diyip kapattım. Ve telefonu verdiğim arkadaşın telefonumu başkasına satmış olma ihtimalini düşünerek sim kartı çıkartarak telefonu açtım ve içerisindeki rehberde ne var ne yok sildim ve sim kartı takarak annemi geri aradım fakat bu sefer bir adam çıktı doğu şivesi ile kızını rahatsız ettiğimi düşünerek bana 5 dakika sövdü telefondan ben ona hiç hakaret bile etmedim durumu önce kendim anlamaya ve ona izah etmeye çalıştım ama dinlemedi çok ağıza alınmayacak sözler kullandı bende telefonu yüzüne kapattım ardından başka bir numara ile aradı seni şikayet edeceğim diyerek savcılığa bildireceğini söyleyerek bir 10 dakikada öyle sövdü bende sabır göstererek durumu anlatmaya çalıştım baktım yine hakaret ediyor telefonu yine yüzüne kapattım ve daha aramadı Rehberimi incelediğimde sim kartımda annemin çok eski numarasını aradığımı gördüm o numara kullanılmadığı için kapanmış ve gsm şirketi bunu başka birine vermiş rehberden aratıncada o numarayı üste almış ve 2 kez bu suretle aramış bulundum. Ve o telefon yani annem diye aradığım numara da eskiden bana aitti ben alıp anneme vermiştim kullansın diye. Daha sonra kullanmayıp kendine başka numara almıştı. Yani eskiden kendi adıma olan hattı aradım. 
Bütün olay bundan ibaret ve hayatımda başıma ilk defa böyle birşey geldi. Şimdi sorum şu bu olay savcılığa intikal ederse başım ağrırmı?
Diğer bir sorum adam bana baya tehditler savurdu bende hiçbirşey anlamadım ve bu durum eşimin yanında başıma geldi.
Beni bulmak için sikayet edeceğini söyledi namus davası filan birşeyler söyledi adam 2 dakikada durumu namus davasına çevirdi. Sizce ne yapmalıyım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar.