Avukatlar icra masrafı tahsil etmeden işlem yapamam diyor
Kardesim bi dolandiricilik cetesine cok buyuk miktarda para kaptırmış. Bu sebeple de hem isinden oldu (icralardan) hem esinden bosandi.
Biz sonradan bu sahislarin izlerini surduk ve bir kisminin bazi sirketler uzerinden geçirildiğini ve bi kisminda halen para da oldugunu tespit ettik. Bu adreslere de gittik ancak sirketler bos tabela şirketi.
Icra yoluyla parayi tahsil etmek istioruz ama bu süreçte cebimizde 5 kurus kalmadi.
Avukatlik ucretlerini sonradan tahsilatla tahsil edicek avukati nasil ve nerden bulabiliriz. Bize yol gosterin yardimci olun lutfen. Gerekirse senet veririz taksitle oderiz kurumsal sirket calisaniyiz ama zaten tahsilatlar da otomatik odenecektir
Birkac avukara sordum onden masraf gider tahsilat vs almadan yapmam dedi. Zaten tahsilat ilk ona gidecek ama maalesef derdimizi anlatamadik. Oldukca uzgunum.
Sorarken de utanarak sordum. vereceğiniz akillafi bekliorum
Cevap: Avukatlar icra masrafı tahsil etmeden işlem yapamam diyor
Meslektaşlarımın icra masraflarını almadan icraya başlamamaları doğru. Sonuçta ceplerinden vermek zorunda olmadıklarını anlıyorsunuzdur. Bu işlemler biraz da avukat ile müvekkili arasındaki inanca göre ilerliyor ülkemizde...
ben hak verıyorum. adamlar haklı.
sadece hanı bizde hukukçuyu dolandırıcak degılız ki. adalet beklerken. Hatta avukat beylerın vesilesiyle. biz duzgun ınsanlarız aç kalır ama borçlu kalmamaya gayret ederız.
sadece bunun başka yolu vs yok mu. ben açıkçası oyle cok hukuki birsey yapmadım. varsa yol gosterek birisi seve seve dınlerım
- - - Updated - - -
hukukçu olarak sızce araştırsak kendımız becerebılır mıyız ılamsız ıcrayı ne dersınız acaba
Peşin olarak talep edilen avukatlık ücreti değil, icra dairesine yatırılacak harç ve masraflar.
Siz kendiniz işlem başlatmak için de bu tutarı icra dairesine yatırmalısınız.
haklısınız. hukukçu olmayınca akıl bu kadar çalışıyor maalesef..
Alıntı:
jes rumuzlu üyeden alıntı
Kardesim bi dolandiricilik cetesine cok buyuk miktarda para kaptırmış. Bu sebeple de hem isinden oldu (icralardan) hem esinden bosandi.
Biz sonradan bu sahislarin izlerini surduk ve bir kisminin bazi sirketler uzerinden geçirildiğini ve bi kisminda halen para da oldugunu tespit ettik. Bu adreslere de gittik ancak sirketler bos tabela şirketi.
Icra yoluyla parayi tahsil etmek istioruz ama bu süreçte cebimizde 5 kurus kalmadi.
Avukatlik ucretlerini sonradan tahsilatla tahsil edicek avukati nasil ve nerden bulabiliriz. Bize yol gosterin yardimci olun lutfen. Gerekirse senet veririz taksitle oderiz kurumsal sirket calisaniyiz ama zaten tahsilatlar da otomatik odenecektir
Birkac avukara sordum onden masraf gider tahsilat vs almadan yapmam dedi. Zaten tahsilat ilk ona gidecek ama maalesef derdimizi anlatamadik. Oldukca uzgunum.
Sorarken de utanarak sordum. vereceğiniz akillafi bekliorum
Geçmiş olsun, aynı dertten bende de var ! Bu memlekette dolandırıcı olmak varmış.
Dolandırdıkları insanların cebinde 5 kuruş bırakmayacak şekilde ortada bıraktıklarında hukuki olarak hakkını bile arayamaz hale geliyorsun.
Avukatlarında suçu değil, sistem bozuk.
Şimdiden kolay gelsin.