Instagram Alisveris Dolandiriciligi
Merhaba,
14.11.2018 tarihinde tarzmarkamoda adında instagram alışveriş hesabı ile sayfasında bulunan irtibat numarası üzerinden iletişim kurarak 2 adet sweet-shirt ve 1 adet kot pantalon siparişi verdim. Benden kargo gönderimi için adres bilgilerimi istediler ve paylaştım. 16.11.2018 tarihinde Aras Kargo tarafıma paketi ulaştırdı ancak paketi açmadan ödeme yapmam gerektiği, aksi halde paranın kendilerinden alınacağı konusunda bana baskı yaptılar. Bende kargo ücreti ile birlikte 220 TL nakit ödeme yaparak kargoyu teslim aldım. Paketi açtığımda 3 adet tshirt vardı. Aldığım ürünlerle alakası bile yoktu. Ardından ilgili numarayı aradım fakat dışardan aramaya kapatmışlardı. Whatsapp'tan ürünlerin yanlış olduğunu ve paramı geri vermeleri konusunda kendilerini uyardım fakat mesajlarımı okudukları halde herhangi bir cevap vermediler. Ardından www.sikayetvar.com sitesinden sorguladığımda birçok kişinin bu sayfa tarafından aynı duruma maruz bırakıldıklarını ve sürekli telefon ve adres değişikliği yaptıklarını okudum ve DOLANDIRILDIĞIMI anladım.
Konuyla ilgili ne yapmam gerekir? Yardimci olmanizi rica ederim.
Cevap: Instagram Alisveris Dolandiriciligi
savcılığa şikayet edin. Bir şey çıkmayabilir ama...
Cevap: Instagram Alisveris Dolandiriciligi
Teaekkur ederim. Once Cimere gonderdim. Acaba direkt savciliga mi gitsem daha hizli surec isler ve odememi geri alma ihtimalim nedir?