tüm borcun ödenmesine karşın 4. ay kira borcunun ödenmediği iddiası
ev sahibim ile 1 yıllık kira sözleşmesi yaptık ilk 4 ay elden kira bedelini aldı,sonraki 8 ay düzenli bankadan yatırdım,sözleşme bitimi ile 2. yıl için sözleşmeyi yeniledik,tek taraflı iyi niyetle gönderdiğim sözleşmeyi bana vermekten kaçındı,çünkü evi üfeden fazla zam yapmak istiyordu sözlü anlaşmadan yazıda caymak istedi,bende bunun üzerine kira parasını yatırmadım imzalayıp icraya verdi(adi kira yöntemiyle) süresinde kira borcunu ödedim.halen depozito alacağı vs.tahliye hakkı gibi sebeplerle lehine kullanabilmek için ıslak imzalı kira sözleşmesini bana vermiyor,depozito için çok savaş verdim baktım hakim yargıc gibi onu kestim bunu kestim diye eksik veriyor ,maliyeye şikayet ettim oda beni elden verdiğim kira ödemelerinden birine ilişkin senedi unutturmak suretiyle icraya verdi.ne yapabilirim.?
Cevap: tüm borcun ödenmesine karşın 4. ay kira borcunun ödenmediği iddiası
Senedi unutturmak nedir tam olarak?
Siz ELDEN ödeme yaptığınızda ödemenize ilişkin makbuz gibi bir şey aldınız mı?
Cevap: tüm borcun ödenmesine karşın 4. ay kira borcunun ödenmediği iddiası
Ödemeyi almaya kapıma geldi senedi yarın veririm dedi,akabinde il dışı seyahatim vardı ve iki hafta yalnız kaldım evde,sonrada getirmedi,ertesi ay zaten bankadan ödeyince senet sepet aklımıza gelmedi.
- - - Updated - - -
o ayı elden ödediğime dair makbuz yok,sonraki ayların senedini zorla ihtarnameyle aldım,banka ödemeleri kayıtlı ve düzenli,birde depozito iadesi var evden cıkarken gonderdiği eksik ama acıklamasında net bir şekilde yazıyor kira bedeli iadesi diye.