Özel hayattaki uzaklaştırma kararı memurun kurumuna / müdürüne bildirilir mi ?
Merhabalar ,
Daha önce ilişkim olan bir bayandan ayrıldıktan sonra pişmanlık duydum. Kendisiyle konuşmak istediğimde reddetti. 5 kez mesaj attım.icimi döktüm
Kendisini beni savciliga şikayet etti.uzaklaştirma kararı verildi ifademden sonra. Öğretmenim. Uzaklaştirma karari milli egitim bakanligina ve okuluma iletilir mi ?
Cevap: Özel hayattaki uzaklaştırma kararı memurun kurumuna / müdürüne bildirilir mi ?
Alıntı:
Bürküt rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar ,
Daha önce ilişkim olan bir bayandan ayrıldıktan sonra pişmanlık duydum. Kendisiyle konuşmak istediğimde reddetti. 5 kez mesaj attım.icimi döktüm
Kendisini beni savciliga şikayet etti.uzaklaştirma kararı verildi ifademden sonra. Öğretmenim. Uzaklaştirma karari milli egitim bakanligina ve okuluma iletilir mi ?
Bence özel hayatımıza dikkat etmek zorundayız.Hele öğretmensek kendimize dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Uzaklaştırma kararı sonrası rahatsız etmekte ısrar ederseniz hakkınızda ceza davası açılır. Tebligat adresini nereyi verdiniz.
Cevap: Özel hayattaki uzaklaştırma kararı memurun kurumuna / müdürüne bildirilir mi ?
Tayin istemistim.yeni adresimi vermistim . Haklisiniz.durum bildiginiz gibi degil . Cok üzgünüm bundan dolayi
Boş ver hayatta oluyor olumsuzluklar. Herşey nasip kısmet
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi