Adıma açılan hakaret davası .
geçen sene http://fenerist. facebook hesabından aziz yıldırımın afrin videosu vardı orada aziz yıldırama hakaretler edıyorlardı her ne kadar aziz yıldırımı sevmesekde işin içinde Türkiye Türk askerinin başarısı olunca işler değişiyor yorumlarda bir kişi aziz yıldırıma hakaret etmişti askerlerede bende o kişiye siktir gavat yazdım ama bunu aziz yıldırım kendısıne yapılan hakaret olarak algılamıs bana dava açmıştı 4 ay once polise ifade verdim savcılık uzlaşmaya gidilsin demiş dun uzlasma avukatı aradı dedı uzlasmak ıstermısın dedım ben aziz yıldırama hakaret etmedım ama madem savcılık böle ıstemıs uzlasırım dedım. neyse benı arayan avukat aziz yılırımın avukatını aramıs oda aziz beyın secımden sonra yurtdısında oldugunu ve türkiyeye gelmedıgını söylemıs teblıgat gitse bile geri dönecegını söledi yapılacak tek sey mahkemeye cıkıp savunmanı yapacaksın dedı sormam gereken su abi ceza alırmıyım alırsam ne alırım hapismı paramı denetımlı serbestlık mı yada takıpsızlıkmı bunu merak ettım abi teşekkür ederim . bilgi verırsen nasıl yol ızlemem gerektıgı konusunda sevınırım bırde avukat tutmama gerek duyulurmu.
Cevap: Adıma açılan hakaret davası .
Merhaba,
Daha önce hakkınızda sabıka kaydınız yok ise, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilir. 5 sene içerisinde başka bir suça karışmamanız gerekir. Avukat tutmanıza gerek yoktur.
Cevap: Adıma açılan hakaret davası .
Alıntı:
Ankara Avukat Onur Üregen rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Daha önce hakkınızda sabıka kaydınız yok ise, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilir. 5 sene içerisinde başka bir suça karışmamanız gerekir. Avukat tutmanıza gerek yoktur.
Teşekkürler Avukat Bey peki şöyle sorayım. 2007 yılında bir dosyam vardı 5 yıl denetımlı almıstım sabıkamda gozukmuyor bu yalnız e devlette gozukuyr. sorum su bunu sılebılırmıyım bu adli sicil kaydında gozuken bu davayı etkılermı tesekkurler