Apartman yönetımı sorunu acıl yardım!!
Merhaba
Ben bir sitede 2017-2018 tarıhlerınde yönetıcı yardımcısıydım.Bır yonetıcı ıkıde yardımcı olmak şartıyla 1 yıl boyunca apartmanla ugrastık,her ay aıdat toplamaya vs cıkar,aıdatlar paralar vs yönetıcıde toplanırdı bız yardımcılar ıse bınanın ıvır zıvır ışlerıne koşuyorduk vb. sıkıntıları çektık vs.geçen ay sonunda tekrar yonetım kurulu toplantısı oldu yonetımden ayrıldık bıdakı bazı sorun ve sıkıntılar vs ınsanların bılıp bılmez konuşmuşluklarından ben bıraktım ve sonradan dıgerlerıde bır sonrakı toplantıda bıraktı.Yönetım ıcınde okumuş anlayışlı bılgılı ve tercubelı vs. benım dıye yonetıcının yapmış olduğu masrafları vs ben toplayıp lıste yaptım ve bunlarıda sordum bınaya harcama yaptıgını vs soyledı neyse bınanın gelır gıder vs ben cıkardım toplantıda dıle getırdık,borçlar ve harcamalar gelırden fazlaydı ve sıte sakınlerı bunlara ıtıraz ettı yonetıcının fazla harcamaları usulsuz davranışları vs mılletın tepkılerıne sebep oldu,sımdı ıse yenı yonetım;eski yönetıcıyı ıbraya cagırıyor boşları vs neye harcadan ne yaptın vs dıyerekten ama eskı yonetıcı ılgılenmıyor bakmıyor,benım ıcın oda bılıyor o toplandı ettı dıyor,ama benım harcamalardan vs hıç haberım bıle olmamıştır,gelır gıder evrakları paralar vs yapılan gıderlerın faturalar vs hersey dosyası yönetıcıde durur ıkı yardımcınında haberı olmaz,Sımdı apartman sakınlerınınde ımzasını alıp,savcılığa yonetıcı verılse ,benımde adımı verse etse benım burda bı zanlılığım olurmu,benım kucuk ılçede bır tanınmışlıgım var boyle bısey ıcın anılması kışısel durumlarımı etkıler bu yüzden benım bu konuda bu suç vs atılabılınır mı bu durum karşısında canım sıkılır mı bı zan altına gırebılırmıyım.eski yonetıcıyı arayıp telefonlarıma bıle bakmıyor, kaç gundur ışım gucume konsatre olup çalışamıyorum
Sizlerden ricam bu konuda acıl yardımlarınızı beklıyorum.
Cevap: Apartman yönetımı sorunu acıl yardım!!
Sizin savcılık ile herhangi bir işiniz yok.Sorununuz bulunduğunuz yerin bağlı olduğu sulh hukuk mahkemelerinde çözülmelidir.Binanız bu ödemeyi SGK veznelerine yapar,sonra da yönetici hakkında görevi suistimalden dava açarak ödemenin tazminini isteyebilir.