Avukat tutmadan iş mahmesine dava açılır mı?
Işe iade için arabulucuk la anlaşma ya gidildi fakat sirket olumsuz cevabı verdi benim de iş mahkemesine dava açma hakkım doğdu bunun için isisiz olduğum için avukat tutmak için param yok avukat olmadan dava açılır mı cevaplarıniz için şimdiden teşekkürler
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap: Avukat tutmadan iş mahmesine dava açılır mı?
Avukat olmadan dava açılır. Ama prosedürleri eksiksiz yerine getirip derdinizi sorunsuz anlatabilir misiniz bilmiyorum. Birçok şeyin sırası, süresi, yöntemi vardır. Önerim hak kaybına uğramamak için bir şekilde avukat ile çalışmanızdır.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Avukat olmadan dava açılır. Ama prosedürleri eksiksiz yerine getirip derdinizi sorunsuz anlatabilir misiniz bilmiyorum. Birçok şeyin sırası, süresi, yöntemi vardır. Önerim hak kaybına uğramamak için bir şekilde avukat ile çalışmanızdır.
Cevabınız için çok teşekkür ederim artık bi avukatla anlaşmam lazım
Merhaba durum hakkında bilgi alabilirmiyim?
Alıntı:
-the- rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba durum hakkında bilgi alabilirmiyim?
Merhaba bi kavga da haksız yere ısten çıkarildim mağdur olan benim karşı taraf beni darp etti ben hiç bi şekilde karşı tarafa ne vura bildim nede küfür ettim ama karşı taraf sirkete bana küfür etti demiş şahit ler olduğu halde sirket beni de işten çıkardı şahitler küfür yok dedi bana borcu vardı 1 buçuk senedir vermiyor du bende nie vermiyon diye istedim sadece o yüzden dava açtım sirkete
Alıntı:
Erdogan36 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba bi kavga da haksız yere ısten çıkarildim mağdur olan benim karşı taraf beni darp etti ben hiç bi şekilde karşı tarafa ne vura bildim nede küfür ettim ama karşı taraf sirkete bana küfür etti demiş şahit ler olduğu halde sirket beni de işten çıkardı şahitler küfür yok dedi bana borcu vardı 1 buçuk senedir vermiyor du bende nie vermiyon diye istedim sadece o yüzden dava açtım sirkete
Avukat aracılığı ile mi dava açtınız hocam? Şartları nasıl oldu bilgi alabilirmiyiz?
Henüz açılmadı avukatla