Acil bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum
Merhaba herkeze hayırlı günler dilerim benim 1sorunum var ve bunun hakkında danışmak istediklerim var. şöylekiben galeriden bir araç aldım bı kısmını nakit diğer kısmını varde olarak araç konsinye oldugu için yanı baskasına ait oldugu ıcın komusyon lu satıstı neyse ben odememı yaptım senetler ımzalandı ve aracı aldım galerıcıye kayıtlı olmadıgı ıcın satılamaz koymadılar zaten galerı sahıbı de satılamaz koymuyorum ıster sat ıster bın dıye konustuk taksıtlerım hıc aksamadan odenıyor gecen ay sıkıstıgım ıcın aracı satmak zorunda kaldım ve cok cok zarar ederek acıl olarak verdım işimi halletım sımdı galerı sahıbı beden araba satıldıgı ıcın paranın tamamını ıstıyor ki taksıtlerımde gecıkme asla yok solenen gun aynı sekılde banka hesabına yatıyor malum durumlar bellı kıs ve maddı yonden dardayız kalan ufak bır mebla ıcın benı sureklı arıyor para para dıye sıkıstırıyor bu konu hakkında ne yapabılırım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkürler...
Cevap: Acil bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum
Aracı satmış olmanızın senetlerin muaccel hale getirmeyeceğini, senetleri günü geldiğinde ödemenizin yasal hakkınız olduğunu galericiye hatırlatın.
Muhtemelen galerici sizin mali yönden zor durumda olduğunuzu biliyor ve senetleri ödeyemeyeceğiniz endişesi ile borcu ödemenizi istiyor.