Cevap: Gay olan kocadan boşanma
Bu tür ilişkileri bilmek ve tepki vermemek hoş görmek sayılacağı için hızlıca karar verip uygulamaya gitmelisiniz. Karşı tarafın biliyor göz yumuyor hoşgörüyordu diye savunması pek lehinize sonuç doğurmaz.
Ve maalesef eşcinsel ilişki zina sayılmıyor. Ancak haysiyetsiz hayat sürme sebebiyle boşanma davası açabilirsiniz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın alpharomeo doğru söylemiş olsa da söyledikleri yanlış anlaşılabilir.
Öncelikle eşin homoseksüel olması ve bu tarz ilişkilere girmesi boşanma sebebidir.
Bunun zina sayılmaması teknik bir konudur.
Zaten aldatma vakalarının %90'ında da cinsel ilişki olduğunun ispatı zor olduğundan evlilik birliğinin sarsılması nedenine dayalı olarak boşanma davası açarız.
Homoseksüel ilişki kanıtlanabilirse özel boşanma sebebi olan "haysiyetsiz yaşam sürme", kesin kanıt konusunda zorlanılacaksa "evlilik birliğinin sarsılması" nedenine dayalı olarak boşanma davası açılabilir.
Kanıtlamak için bekliyorum gerçekten çok zor bir durum kanıt olarak tam neye ihtiyacım var onu öğrenmek istiyorum elimde sadece yazışmalar var
Yazışmaların formatı nedir? Ekran görüntüsü? Copy paste şeklinde başka uygulamaya aktarılmış text? Ekran görüntüsü SMS wathsapp gibi sohbet uygulama yazışmaları ise iş görür. Buradan hareketle hts telefon görüşme ayrıntıları istenip sonuca ulaşılabilir. Hatta elde etmek mümkünse uygunsuz fotoğraflar kesin kanıt sayılabilir.
Ekran görüntüsü aldım onun olduğunu kanıtlayan yazışmalarda var Tazminat kafana alabilirmiyim peki
Ekran görüntüsünün hiç bir anlamı yok teknik olarak. Onun olduğunu "kanıtlayan" yazışmaların nasıl kanıtladığını bilmiyorum, Bu yazışmalar nerede? nereden alındı? kim aldı? Noter onaylı mı?
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Ekran görüntüsünün hiç bir anlamı yok teknik olarak. Onun olduğunu "kanıtlayan" yazışmaların nasıl kanıtladığını bilmiyorum, Bu yazışmalar nerede? nereden alındı? kim aldı? Noter onaylı mı?
Size katılıyorum bu hususta karşı tarafın teknik olarak inkar etmemesi yeterli geliyor. Pek tabi inkar yolunu seçebilir ancak hts kayıtları ve fotoğrafla desteklenirse çok değerli bir kanıttır.
Adam geyse neden evlenmiş
Bu 3.evliliği evleniyor demekki kadınlarla mutlu olamıyor geçde olsa bu kanıta vardım kişilik gizliyor evlene kadar namazında abdestinde hafız ayarında ılımlı nazik biri adamın içinden canavar çıktı hala uyarmama rağmen tweter da öyle sitelere takılıyor
Fotagraf gelince nasıl anlatayım erkekle görüşmüş kendini çekip resim video atmış yazışmalar var bunları telefondan ekran görüntüsü olarak çektim