Sözleşme ile zorla para alabilirlermi?
1 ay önce Ankaraya sevgilimin yanına gitmiştim orada 3 4 gün kaldım. Çarşıda bir bayan geldi yanıma internet üzerinden ingilizce kursu varmış eğitim almak istermisiniz dedi bende olur dedim. Bende imza falan attım 14 gün deneme varmış ücretsiz 14 gün içinde iptal edebiliyomuşuz. Bende ertesi gün aradım numarayı açmadılar 14 gün aradım sabah akşam açan olmadı bende vazgeçtim aramaktan. Bugün aradılar 1.000 TL ödenmemiş taksit borcunuz var dediler ödemek zorundasınız dedi kadın. Bende dedim aradım size ulaşamadım telefonları açmadınız falan dedim oyuzden iptal ettiremedim dedim kadın sözleşmede yazıyor iptal ettirmek için şu şu adrese yazı göndermeniz gerekiyodu dedi bende bana bu sözleşmeyi imzalattıran bayan şu numarayı arayarak iptal ettirebilirsiniz dedi bende aradım iptal ettirmek için açmadılar dedim. Şimdi zorla para istiyolar yoksa mahkemeyle uğraşacaksın diyolar ne yapmam gerekiyo? Ben onlardan hiç birşey almadım kağıt dışında sözleşme var alabilirlermi zorla?
Cevap: Sözleşme ile zorla para alabilirlermi?
Zorla alamazlar elbette, dag basi degil neticede , ama o imzaladiginiz sozlesmeye dayanarak icra yoluyla alirlar. Istemeseniz de masraflarla birlikte odemek zorunda kalacaginiz o miktari zor kullanarak degil hukuk yoluyla,
Alirlar.
Cevap: Sözleşme ile zorla para alabilirlermi?
Benim üzerime araba ev vs.. yok. 20 yaşındayım öğrenciyim küçük bir şehirde yaşıyorum iş bulması zor gelirim yok.Şimdi bu sözleşme kağıdı dışında onlardan bişey almadım ve ödemek zorundayım ödemekte istemiyorum nasıl kurtulcam bu durumdan. Çalışanın hatasını ben çekiyorum arayarak iptal ettirebilirsin dedi bana kağıtta şu şu adrese yazılı kağıt yollayarak iptal ettirin yazıyo çalışanı bunu söylediği için o yazıyı dikkate almadım okadar aradım 14 gün boyunca açmadılar.