Merhaba Forum Yetkilileri,
Başıma gelen ilginç bir durum var ve bu durum aile mahkemesine isnat dava ve tarafıma olumlu sonuç getirir mi ? diye bilgi amaçlı sizler ile paylaşıyorum.
1-) Doğum itibari ile ilk 7 yıl velayetim anneme verildi,7 yıl geçtikten sonra velayet davam babama verildi,ben çok küçüktüm beni duruşma salonuna almadılar ve velayetim babama verildi,derken yıllar geçti bu süreçte annem hiç bir çağrıma yanıt vermedi ben ne zaman görüşmek istesem annem benim ile görüşmeyi red ediyor.Örneğin: Annemin yeni eşine bu kadın benim ile neden görüşmek istemiyor neden belirgin yanıt vermiyor benden neden kaçıyor şeklinde sitem ederken,kendisine bari dedem ile anne annem nerede bana onların telefon numarasını verirmisin onlar ile görüşeceğim senin ile konuşurken ikna olamadım diye telkinde bulundum bana kendisinin verdiği cevap hayret edici idi ! ''onlar öldüler'' şeklinde gayet basit bir cümle kurdu ve bana hayatımın şokunu yaşattı. Bu denle basit bir cevap vermesi bende travma yarattı,böylesine basit bir yaklaşım göstermesi beni bunlara ders vermek adına mahkemeye verip dava açma nedenine psikolojik olarak itti.
Annemin adına kayıtlı bir telefondan görüşme kaydı somut olarak yok
Annemin adına bir bankadan kayıtlı bir para transferi yok
Kısaca digital ortamda kayıtlı görüşmeme dair herhangi bir somut veri yok
Sadece ev telefonlarına kayıtlı yeni eşi ile görüştüğüm telefon kaydı var onda da yuvarlak olarak şu şekilde görüşmem gerçekleşti
- o senin ile görüşmek istemiyor,o dediğim dedik biri beni dinlemiyor dedi.
Ancak rahmetli dedem 7 yıl önce bana bunun sebebi olarak şu bilgiye yer vermişti.
adnan (ikinci eşi) annen ile evlenirken kendi ailesine anneni bakire olarak tanıttı bu yüzden senin ile görüşmek istemiyor şeklinde basit cümle kurmuştu.
Bu basit yaklaşım beni psikolojik olarak derinden etkiyor ben böylesine sahtekarlara dava açsam acaba lehime daha sanuçlanır mı ? çünkü onlara tc adaletinin önünde yüzleşme ve yaptıklarının ne kadar iğrenç olduğunu göstermek istiyorum.İkinci eşi annemin müteahhit ve zengin ben mantıken aslından bundan dolayı benden kaçtıklarını zannediyorum.
Örneğin tazminat davası açsam ve tazminat davası eğer lehime sonuçlanırsa anlaşma gereği tüm gelirin bir vakıfa veya yardım kuruluşuna bahış olacağını ek parantez olarak belirtsem bir faydası olur mu ? çünkü üst mısrada bahsettiğim gibi ben maddi gelir beklemiyorum sadece kanun önünde yüzlerinin kızarmasını ve rezil olmasını istiyorum.
Saygı ve sevgiler