İnternet altyapısi yok ev ayıplı sayılır mı?
Merhabalar. Ben yazılım ve simülasyon şirketinde çalışıyorum. İşlerim gereği şehir dışında bir ev tuttum. Taşındığım bina henüz 1 senelik yeni yapılmış. Binaya taşınırken bana "her şey tam sağlam ve çalışır" denildi. Eve girdikten sonra temizliği yaptım ve oturmaya başladım. Evde çok rahatsız edici lağım kokusu bulunmakta. Kapı girişi ve tuvalet kokuyor ve bir odada priz yok. Gece kondu usulü dışarıdan kablo çekilerek duy takıldı ve aydınlatmasıni ev sahibi böyle ayarladı. Bu görüntü ve kokudan rahatsizim. Kombinin sigortası da takılı değil. Bunların hepsini geçtim iş gereği interneti kullanmak benim için çok mühim. İşyerinden gelen mailleri ve bazı serbest aldığım işleri internet üzerinden yapıyorum. İnternet aboneliği için başvurduğumda bana şirketlerin hepsi binada altyapı yok ve port yok bu sebeple hizmet veremiyoruz dedi. Alt yapı sorununu sorup soruşturdum en erken 6 ay en geç 2 sene içerisinde çözülürmus. Bu süreç içerisinde benim yapmakta olduğum işler aksıyor ve maddi zarara uğruyorum. Bu saydığım sebepler evi ayıplı yapar mı? Kira sözleşmesini feshedebilir miyim? Teşekkürler.
Cevap: İnternet altyapısi yok ev ayıplı sayılır mı?
iste burdayim --
O KADAR BAKTIM FORUMA, NE KONUYU SILME HAKKI NE DE UYELIK SILME HAKKI VAR.
HUKUKI NETTE HUKUK YOK. SACMALIK!
BIR KULLANICIYA KAYIT HAKKI VERIYORSAN (ONUN VATANDASLIK NUMARASINI VE DIGER OZEL BILGILERI ALARAK YAPIYORSUN) UYELIKTEN CIKIS HAKKINI DA AYNI SEKILDE VERMEK ZORUNDASIN.
KONUYU VE BENIM UYELIGIMI SIL