facebooktan birinin arkadaşlarına o kişiyi tanıdıklarıklarını sordum suç mu?
evet o kişiyi tanıyo musunuz diye sordum arkadaşlarına ve ek olarak kız kardeşi var mı diyede sordum ve bi kişiye kız kardeşinden hoşlandığımıda söylemiştim ama hepsini engelledim facebook ve instagramımı dondurdum telefonum hep uçak modunda beni savcılığa verme hakları var mı arkadaşlarından biri savcılığa vercek seni dedi ben özür felan diledim tamam konuşcam onla dedi arkadaşlarından biri.Başım belaya girer mi yardım edin lütfen bela istemiyorum hepsini engelledim zaten?
Cevap: facebooktan birinin arkadaşlarına o kişiyi tanıdıklarıklarını sordum suç mu?
up yardım edin lütfen avukat abilerim başım belaya girer mi?
Cevap: facebooktan birinin arkadaşlarına o kişiyi tanıdıklarıklarını sordum suç mu?
Avukat "abi"lerin yardıma gelene kadar mühendis amca cevabı işine yaracaksa,
öncelikle panikleme. Büyütülecek bir şey yok.
Bir daha da böyle bir davranışta bulunma. Kızdan hoşlandıysan bunu söylemen gereken kızın kendisidir. Abisinin facebook arkadaşları değil. Ayrıca kız 18 yaşının altında ise ve sen üstünde isen, bu da ciddi sorunlara yol açar.
En önemlisi de dilimizi iyice öğren. Nokta nedir virgül nedir, boşluk nerede bırakılır, büyük harf nerede olur iyice öğren. Sıkıntıların çoğu Türkçe'yi iyi bilmemekten kaynaklanıyor.