Hakkimda savciliga sikayet varmi nasil ogrenirim
Merhaba arkadaslar. Bir forumda 3 gun once bir bayan bana msj olarak cok saygisiz bir ifade kullandi. Bende cok sinirlendim ve ona cevap yazdim. Fakat cevabi baska bir kisiye cevap olarak eklemisim. Kendisinden ozur diledim defalarca ama 3 gundur msj atarak devamli savciliga suc duyurusunda bulundugunu bulunacagini vs. Soyluyor. Cok biktirdi beni. Boyle bir insanla hic karsilasmadim daha once. Inanin sakiz gibi yapisti. Hani artik "allah askina sen vermezsen ben vericem kendimi savciliga, dus yakamdan" kivamina geldim. Engellemek te istemiyorum ama cok takintili bir insan. Savciliga verdimi vermedimi en kesin yoldan nasil anlayabilirim. Herhangi bir korkum yok asla. Sadece savciliktan gelip polisler aliyormus ifade icin. Ben hayatimda boyle birsey yasamadim. Komsularim vs. Gorur insanlara nasil aciklarim diye cok uzuluyorum. Cvp vereceklere simdiden tesekkur ederim. Sevgilerle..
Cevap: Hakkimda savciliga sikayet varmi nasil ogrenirim
Adliyeye gidip öğrenebilirsiniz, hakkımda şikayet olup olmadığını öğrenmek istiyorum dersiniz. Böyle bir iddiadan dolayı kapınıza polis gelmez. Telefonunuza sms gelebilir yada ptt tebligat olarak davetiyenizi getirir.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi