Bankaya olan borcumdan dolayı evime haciz geldi
Bir bankaya olan 15.000tl'lik borcumu belli bir süre sonra ödeyemediğim için banka ile borcu yapılandırmak istedim. Banka hiç bir yapılandırmayı kabul etmedi ve bende ödemedim. Avukata verdiler tüm masraflarla beraber borç şuan 45.000tl'yi bulmuş durumda. 25 temmuz'da icraya geldiler ve içeriye girmeden bana bir kağıt verip imzalattılar kağıtta " Yukarıda yazılı borçtan dolayı evinize hacize gelindi borcunuzu 13 gün içerisinde alacaklı vekiline veya icra müdürlüğüne gelerek ödemeniz ödemediğiniz takdirde çilingir ve polis marifetiyle kapınız açılıp eşyalarınız haciz edilip depoya alınacaktır" diye bir yazı vardı. Mecburen imzaladık yolladık eve girmeden. Şimdi evimde buz dolabı tv çamaşır makinesi bulaşık makinesi hepsinden 1 tane var. 7-8 tane koltuk oturma odası takımı gibi eşyalarım var. 1 tane laptop var. Evimden hangi eşyaları götürebilirler , hakları var mıdır hepsini götürmeye? Laptopu oğlan kullanıyor benim şahsi malım dese götürme ihtimalleri var mı? Ya da luzumlu mal olarak işlem görüp evde kalır mı? Maaşımda başka bir haciz olduğu için banka maaşımı alamıyor bu arada onu belirteyim. Sorularım bu kadar yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: Bankaya olan borcumdan dolayı evime haciz geldi
Hocam böyle bir şüpheniz varsa evinizde eşya bulundurmayın, yakınınızda kalsın bir süre..
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi