Tek taraflı ölümlü trafik kazası
Sevgili site sakinleri;
Öncelikle böyle bir site açıp insanları bilinçlendirdiğiniz için teşekkür eder çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim..Benim sorum şu !
19 Haziran 2018 sabah 5 sularında ben annem ablam ablamın 16 yaşındaki oğlu ve 4 yaşındaki kızım trafik kazası yaptık.Aracı ben kullanıyordum olay sabah 5 te meydana geldi Annem olay yerinde vefat etti kızımla yeğenim ise çok şükür sağlam ve sağlılıklılar ablam sa hala yoğun bakımda ve yüksek hayati tehlikesi devam ediyor ..benim se kaburgalarım kırık ve belimde yırtılma var.alkol yoktu hopadan istanbula dönerken Çankırı Ilgaz yolunda meydana geldi kaza ..gözlerim açıkken bilinç kaybı yaşadım o şekilde yaptım kazayı..sorum şu Kİ bu kazayla alakalı hapis yatacağımı söylüyor çevremdeki insanlar ..beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Tek taraflı ölümlü trafik kazası
Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba en azından tecrübelerinden yola çıkarak bir şeyler söyler
Hukuki NET kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birden fazla başlıkta aynı soruyu sorunca herkes için takibi güç olabilir:
https://www.hukuki.net/showthread.php...ir-miyim/page2
bir avukat tutun. tutamayacaksanız savunmanızı 5237 s. tck 22/6. madde üzerinde yoğunlaştırın. bu, cezasız yada en az ceza ile kurtulmanızı sağlayabilir