D100de park halindeki araca vuran motorsiklet
3 gun once d100 de ilerlerken en sag seritten onumdeki araci gecmek amaci ile hizlanio sagindan gecerken arac onume kirdi ve kaldirim ile arac arasi sıkıstim (d100de benzinlik girisinin onunde oluyor bu olay ) gazi dahada acarken kacmaya calisirken son anda arkadan ufak temasla hakimiyetimi kaybettim ve hizli bir sekilde benziligin giris kisminin hemen yaninda park halindrki araca giricektim son anda frenlere asildim.ve yan yatarak motor aracin sag alt tampona vurmus bende yana dustum omuz kirik bir cok yer ezik vs bu arac sikayetci olmus benden fakat soyle bir durum var beni oraya sıkıstiran aracin plaka vs yok suan hayalet benim sagindan ve hizli olmam hata tutanakta bana 52 1bden park halindekinede 61 1c d en kusur yazilmis sigorta falan karsiliyormus fakat hasar kaydim oldu vs diyip ustu kapali para istiyor bu durumda oneri ve bilginiz dahilinde mevcut durum nedir. Eger arac orda olmasa bulundugu yerden rahatca kacabilir durumdaydim tabiki benim hatamda vat hiz ve benzinlik.girisinin orda sagdan gecmeye calismak ama ne yapmami onerirsiniz iyi gunler.
Cevap: D100de park halindeki araca vuran motorsiklet
Çarptığınız araç değer kaybı konusunda gerekli şartları (model yılı ve km.si) taşıyorsa sizin zorunlu trafik sigortanız hasar dışında değer kaybını da ödeyecektir. Ayrıca yol kaç şeritli olursa olsun bir aracı sollamak için asla sağındaki şeridi kullanamayacağınızı unutmayın. (Çok şeritli yollarda bir aracın diğerinden hızlı gidiyor olması şerit değiştirmemesi koşuluyla sollama sayılmaz.) Sizin asıl hatanız sağından önüne geçmeye çalışmak olmuş.
Cevap: D100de park halindeki araca vuran motorsiklet
Bilgi icin tesekkurler kucuk kiriklarla vs atlattigim icin bu benim icinde buyuk bir ders oldu sollarkende normaldr gitsem bu tip seyleri asla unutmadan surucem artik daha bilincli sekildr kullanicam yorumunuz icinde ayri tesekkurler.