Çalıntı Kredi Kartı Üzerinden Magdurum
Merhaba, (LÜTFEN OKUYUN)
Ben Uğur, Gaziantepliyim internette araştırma yaparken siteyi buldum, Lütfen allah rızası için bana yardım edin :( Ben kendi halimde bir insanim ailemle yaşıyorum yaşım 21, Öğrenciyim, 17 yaşından berlidir web tasarim,sunucu işleri üzerine aktif gelir sagliyorum web sitem ve facebook üzerinden satış yapiyordum, Web sitem fazla meşhur olmadığı için facebook grublarinda satış yapiyordum, Örnegin Sanal Sunucu, Teamspeak3 Sunucusu, Oyun Sunucusu, Web Site Tasarimi gibi işler yapiyordum bu işler yasal işler hepimiz biliyoruz benim kendime ait hesap kartlarim var bu hesap kartlari üzerinden ödeme aliyordum bir de eş dost çevre aile para yatirirdi, Yani kisaca hesabima gelen ödemelerin hepsi yasal bir iş için gelen ödeme, Şimdi benim konuma gelirsek Benim facebook hesabım kapandı, Kapatan kişiler benim rıskımı kazandigim 3 5 krş parayi cok gorduler hesabima surekli spam atarlardi sikayet kasarlardi surekli face hesaplarim kapanirdi, Yani sattigim urunleri bir sirket uzerinden degil elden satiyormus gibi faceden satardim keske e faturada kesseydim, Çünkü bir şahıs bana sadece 60₺ 90₺ ödeme yapmış ve kendisine çalıntı kredi kartı ile ürün göndermişim, Sürekli bu şahıs yüzüne karakollar evim oldu 21 yaşında adamım babamdan sucsuz yere dayak yedim, Her neyse bu şahıs sürekli bana iftira atiyor sadece banka hesap numarami sikayet ediyor, Sadece 60₺ 90₺ ödeme yapmış ben bunu kanitlayacam kanitlayamiyorum facebook hesabim kapali muhtemelen bu sahisa ben sanal sunucu sattim, Sorun kanitlayamiyorum :( Bu sahis yuzune 5 kez ifadeye gittim ifadesinde kendisinin bilgisayarina baglanmisim, benimle hep farkli farkli platformlarda tanismis, benim ismimi farkli farkli ifadelerde hep yalan isimler ile tanitiyor yani bu sahis 5 ifadeside celiskili, Suçu işleyen ortada sipariş,kargo bilgileri kayitlari e ticaret sitesi uzerinden alisveris yapilan ip adresleri bilgisayarina baglanmissam tüm kayitlar cikmaz mi cikar neden ben magdur oluyorum? Ankara,mugla,rize,antalya bu illerden 4 kişinin kartiyla yuksek paralarla islem yapilmis bu illerden, 2 gün önce durduk yere evime baskin yapildi tum cihazlarimi aldilar :( 2 gün nezarette kaldım ifade vermedigim icin ben magdurum sucsuzum, Adalete inaniyorum vijdanim rahat ben haram lokma sokmadim agzima biz aileden boyle seyler gormedik, Allah kahretsin bu durumlara kadar düştüm ben ne yapacam? Bir şahıs neden kendi yaptigi pisligi böyle şeylerle örtmeye çalışırkı hicmi vijdanı yok? Ayrica bu sahis yuzune 2 tane asliye mahkemem var :(
- - - Updated - - -
Ek Olarak: Birden fazla çalıntı kredi kartı ile karsiliginda 90₺ 60₺ için kendisine bir suru ayakkabi giyim dijital esyalar vs gondermisim halbuki isin dogrusu kendisine sadece buyuk ihtimal sanal sunucu sattim ama iftira atarak kurtulucagini saniyor, Ne yapmam gerek yardim edin ?
Cevap: Çalıntı Kredi Kartı Üzerinden Magdurum
Durum çok karışık ve buradan değil yardım edilmesi anlaşılması bile pek mümkün değil.Acil olarak bu tür konularda deneyimli bir avukatla çalışmanızda fayda var.
Avukat tutucam ama elimdeki dijital eşyaları aldılar iş yapacam yapamıyorum para yok yani, Avukat kesinlikle tutmam lazım sürekli bu şahıs iftira atıyor, suç ortagi yapmak ve sucu bana yıkmak istiyor.
Hocam kısaca X isimli şahıs çalıntı kredi kartları ile alışveriş yapmış yakalanmış oda kurtulmak için bana önceden 90+60₺ ödeme yapmış bu ödeme karşılıgında sanal sunucu sattım kendisine büyük ihtimal tanımıyorum ki şahısı işte bu X isimli şahıs ise beni öne sürüyor bana yapmış oldugu ödeme karşılıgında kendisine çalıntı kredi kartları ile ürün gönderdigimi iddaa ediyor.
Güncel yardımcı olun şu magdur insana