Yaşim 17 , özel harekat olcam dava cikti !!!
Metin2 oyununda hesabim çalindi, oyun kuruculari mağduriyetimi gidermedi ve bisey elde edemedim emeklerim gitti, bende sinirlendim oyun dişi ticaret yapan birinin hesabini hackledim.
şikayette bulunmuş adam dün sabah karakola ifade vermeye gittik işte ifade savciliğa gitti ikna olursa çağirmayacakmiş ikna olmazsa çağiracakmiş bir daha ifade isteyecekmiş.
18 yaşima girmeme 1 ay kaldi bu suçu 7 ay önce işledim 2018 in başlarinda ozel harekat olucam nasipse sicilim kirlenecekmi simdi,
ayrica: Haberlere çiktim pkk sitelerini hacklemekten dolayi , oyun hesabi çalmanin suç olduğunu bilmiyordum milyonlarca video var çar nasil çalinir diye onlari izleyerek yaptim bir hata simdi hayallerim yikilcak karşi taraf kim bilmiyorum sivastan açilmiş dava mağduriyetini gideririm sicilime işlermi yinede
pişmanim tabikide bu konuda keşke yapmasaydim ama karşi taraf oyundaki esyalarini felan satiyordu buda suç ban sebebi bende bunu hackledim
Cevap: Yaşim 17 nolur yardim edin özel harekat olcam dava cikti !!!
hagb alabilirsin büyük ihtimal
Ne olursa olsun güvenlik soruşturmasında tüm ayrıntılarıyla çıkacak(adli sicile işlenmese, dava açılmasa, yada açılan dava da hagb alınsa dahi).Şu haliyle hiç bir sıkıntısı olmayan yüzlerce aday dururken güvenlik soruşturmasından geçersin dersek çok doğru bir yaklaşım sergilemiş olmayız.
Suan yasim 18 ve hala haber gelmedi mailine girdigim icin dava acilmis metin2 sirketi almanyada o yuzden dava acamamis magdur kisi oda mailine girdim diye acmis