Cevap: Reşit kızın hakları
Eğer özürlü bir durumu yok ise Yaşı Reşit olduğundan Kararları kendisi verebilir.
Ailesi Hürriyetini kısıtlar ise Ceza alabilir.
Bu Hukuki yönüdür.
Birde olayın vicdani yönü vardır.Çocuğun Okulu Eğitimi Ailesinin ona bağlılığı.
Derseniz ki yok ya Çalışıyor Parasını yemenin peşindeler onun için bir gelecek falan düşünmüyorlar buna birşey diyemem.
Sizin yerinizde olsam direk Ailesi ile yüz yüze konuşur durumu istişare ederim.
Cevap: Reşit kızın hakları
Bende isterdim ailesiyle yüzyüze görüşmeyi ama kabul etmiyorlar tamamen ayiracaklarini söylediler. Son 1-2 gün kaldi iste ondan sonra telefonunu satacaklarini tamamen odaya kapatacaklarini soylediler. Kiz resit olmasina rağmen birsey yapmiyor nefret ettiğini söylüyor ama işe yaramiyor polisi aramaya calissa kapiyi dinliyorlar ne yapabilirim bu konuda tamamen gorusmemize engel olacaklar. Kiz arkadasim kendine zarar verebilir 5 yildir oradan kurtulmak istiyor. Uçağa binip sabiha gökçen e inerse ben oradan karşılarım zaten ama takip edip onunu kesmemeleri icin nasil bir yol izlemesi gerekiyor polis karakoluna yasadiklarini anlatsa ben zorla tutuluyorum kimligime parama el konuldu telefonumu aldılar ben Turkiye'ye gitmek istiyorum dese kimliğini telefonunu alip havalimanina kadar polislerle gidebilir mi başina bişey gelmeden?