hesabıma bilgim dışında gelen havale

bir hafta önce hiç tanımadığım biri tarafından hesabıma 1000 tl havale yapılmış hiçkimse ile bi alışverişim yok.daha karakoldan veya savcılıktan aranmadım.paranın geldiğinin ertesi günü gittim çektim tamamını toptan şaraba yatırdım şimdi çok korkuyorum polis eve gelecek dolandırıcılıkla suçlanacağım diye acaba bişey çıkarmı bu işten.kimseyi dolandırmadım ben.lütfen yardım edin

Cevap: hesabıma bilgim dışında gelen havale

kardeş ben senin yerinde olsaydım, ki bu durumda olmak istemem. bu parayı istemediğimi söylerdim.bankaya durumu izah etmek gerekir diye düşünüyorum.hiç ummadığın anda kapına devletin postacısı gelirse o içtiğin şarapları burnundan fitil fitil getirirler..yanlızca olasılık benimkisi

Alıntı:

yordanabut rumuzlu üyeden alıntı

kardeş ben senin yerinde olsaydım, ki bu durumda olmak istemem. bu parayı istemediğimi söylerdim.bankaya durumu izah etmek gerekir diye düşünüyorum.hiç ummadığın anda kapına devletin postacısı gelirse o içtiğin şarapları burnundan fitil fitil getirirler..yanlızca olasılık benimkisi

niye burnumdan fitil fitil getirecekmiş.ben kimseyi dolandırmadımki.sadece hesabıma gelen havaleyi çektim.hiç kimseye bana havale yapında demedimki

selam  senin hesap no  iban  bir dolandırıcının eline geçmişse? internetten sahte bir site açmışsa?ve bu hesap no sahte siteye kayıt yapılmışsa?inşallah öyle birşey yoktur.olaki biri şikayet etti şüpheli durum?benimde başıma bir talihsiz olay geldiği için temkinli yaklaşıyorum kusura bakma.  kimse durduk yere birine para havale etmez ya hata dır,yada, kötü niyet, ayrıca  ben sıradan bir vatandaşım hukukçu değilim  fikrimi söyledim   ( sayğılar )

Alıntı:

yordanabut rumuzlu üyeden alıntı

bugün korka korka gittim bankaya sordum.meğersem para emekliye verilen bayram ikramiyesiymiş.helal para yani.darısı kurbana artık bi 10 koli şarap parası daha verirler inşallah

Para senin istediğin gibi harcarsın istersen poponu silersin yanlız kurbanda salatalık dağıtacakmışlar aldığım duyuma göre
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı:

reiis rumuzlu üyeden alıntı

Para senin istediğin gibi harcarsın istersen poponu silersin yanlız kurbanda salatalık dağıtacakmışlar aldığım duyuma göre

sen ne kendini bilmez adammışsın yaa.hem türk parasına hakaret ediyorsun hemde bana

Alıntı:

reiis rumuzlu üyeden alıntı

reiis o bize dağıttıkları salatalıklarla senin poponu silerim ben merak etme bidon kafalı herif