Tazminat Davası Açabilir Miyim?
Selam değerli forum üyeleri, foruma yeni kayıt oldum.
1.5 aydır bir kızla konuşuyordum sosyal medya üzerinden, ve aynı şehirde oturuyoruz kız benden hoşlandığını söyledi sonra çıkmaya başladık. Ve benden bir takım sebepler yüzünden para istedi bende verdim, kızla 2 kere buluştuk parayı vermek için. Ve kızın eski sevgilisine kadar ulaştım kız benimle param için birlikte oluyormuş bunu öğrendik'ten sonra kıza yolu verdim.Kız'da bana sordu bu bilgileri kimden aldın dedi bende eski sevgilinden aldım dedim.
Daha sonra eski sevgilisini bir erkek aramış 2 aydır planladığımız işi felan niye bozuyorsun demiş, yani oğlan gerekli şeyleri itiraf etmiş (ses kaydı var).
ve ben bunları öğrendikten sonra arayan erkekle konuştum herşeyi itiraf etti ben o kızın hesabından senle konuşuyordum kızın hiç bir suçu yok felan dedi bana, gerekli ödemeyi yapıp oğlanla uzlaştık. Ve kızlada uzlaşıp konuyu kapattım.
Ama bu yapılanlar benim çok ağrıma gitti 20 gündür psikolojim yerinde değil, ve bu konu burada kalmamalı diye düşünüyorum ve yargıya taşımaya karar verdim, manevi olarak zarara uğradım. Şimdi ben tazminat davası açabilir miyim?
Hayırlı sabahlar, teşekkürler. :)
Cevap: Tazminat Davası Açabilir Miyim?
Bizim tazminat hukukumuza göre elde edebileceğiniz hiç bir şey yok.